Beauty

Eco Receptura Peony Face Cream-Review

Eco-Receptura-Peony-Face-Cream-Antiaging-Beautybysunshinecom-1

Am primit crema antirid cu extract de bujori care miroase extraodinar de la Dolce Natura, iar azi va scriu parerea mea despre produs.

PRODUS:

Peony-Crema activa anti rid. Aceasta crema este bazata pe ingrediente naturale cum ar fi : Unt de shea, Ulei de Seminte de Struguri, extract de Aloe Vera, extract de Ceai Verde, extract de Bujori, Ginko Biloba, Alatoina, Vitamina E si Xeradin Eco. 
Xeradin Eco patrunde adanc in straturile pielii, hidratand-o si imbunatatind vizibil tenul.  Crema netezeste ridurile, neutralizeaza radicalii liberi si intarziind procesul de imbatranire. 
Nu contine: SLES, SLS, ALS, PARABENI, PEG-S,  FORMALDEHIDA, VASELINA, PARAFINA, SILICONi si ETANOLAMINA. 
Flacon-30 ml din sticla cu capac din plastic dur si dotat cu pompita.
Acest flacon se poate reutiliza. 
Pret -72,80 lei si se gaseste in magazinele  Dolce Natura.
Fiind un produs natural a se folosi in 3 luni de la deschidere.
Fabricat in Polonia.
Ingrediente:
Eco-Receptura-Peony-Face-Cream-Antiaging-Beautybysunshinecom-ingrediente
Impresii:

Aceasta crema, de fapt nu este chiar o crema, ci mai degraba o lotiune foarte usoara, dar in acelasi timp hidratanta. Intra foarte repede in piele, fara sa lase o pelicula grasa sau uleioasa. Culoarea cremei este alba.
Eco-Receptura-Peony-Face-Cream-Antiaging-Beautybysunshinecom-swatch
Eco-Receptura-Peony-Face-Cream-Antiaging-Beautybysunshinecom-swatch2
Imi place cum se comporta pe tenul meu. Tenul meu este normal spre uscat si aceasta crema imi hidrateaza perfect tenul. Dimineata pielea mea  arata odihnita si radioasa. Am incercat de 3 ori si pe tenul sotului meu. Sotul are tenul gras si spre surprinderea mea i-a mers de minune  crema. Dimineata nu s-a trezit cu tenul gras, ci mai degraba un ten hidratat. Pentru a intinde crema pe toata fata mea am nevoie de 3 pompite, iar daca vreau sa masez si gatul mai adaug 2 pompite. Desi pare ca se consuma repede nu este chiar asa. Timp de aproape 3 saptamani de folosire cu 3-5 pompite folosite pe tenul si gatul meu inca este suficienta crema in recipient.  Miroase extraordinar a bujori, ceea ce imi da o stare de bine si confort. Ador aceasta crema si sigur isi justifica pretul. Ambalajul il voi reutiliza.
Am folosit crema si sub fond de ten si arata foarte bine, dupa.
Nu am riduri, asa ca in privinta aceasta chiar nu stiu daca functioneaza.  
Din partea mea primeste nota 10+. As vrea sa folosesc si alta crema cu vitamina C dupa ce se termina aceasta tot de la acest brand polonez. 
Aceasta crema se afla si in favoritele lunii august din 2014.
Ce parere aveti despre ea?
Ati folosit-o?
Va tenteaza?
Va pup, cu drag, Sunshine!
Translate »