Pandora

Colectia de vara de la Pandora

 VACANTA DE VIS CU NOILE BIJUTERII EXOTICE
DIN COLECTIA DE VARA DE LA PANDORA

Porneste intr-o aventura minunata prin oaza de bijuterii de la PANDORA, inspirata de fauna exotica si flora vibranta, precum si de simbolismul exotic. Noile creatii finisate manual, dedicate anotimpului vacantelor, sclipesc in culorile marii limpezi si ale cerului senin. Pietre stralucitoare transparente, verzi sau albastre impodobesc bijuterii din argint si aur, care imbina perfect mestesugul traditional cu materiale de cea mai buna calitate.

Culori vii. Suprinzand lucirea si culorile unui paradis indepartat, talismanele cu mozaicuri pavé si cuart sintetic mutifatetat reprezinta o paleta de nuante intre verdele marin si albastrul ceresc. Asorteaza-le cu bratari din piele in dublu sir, in culori metalice, pentru a obtine un look stilat, care iti va transmite cu siguranta o stare de vacanta.

Palmieri grafici. PANDORA adopta fascinatia modei pentru frunza de palmier, reinterpretand acest motiv bine cunoscut si incluzandu-l in bijuterii din argint 925, cu un design cu forme decupate. Colierul cu pandantiv supradimensionat si inelul cu care se asorteaza sunt infrumusetate cu zirconiu cubic stralucitor, pentru a accentua formele ondulate ale acestui model.

Serpi stralucitori. PANDORA transforma formele exotice ale sarpelui simbolic intr-un minunat inel si un talisman cu care sa-l potriviti. Realizate din argint 925, zirconiu cubic transparent si pietre de cristal negru, aceste piese moderne dau o nota sic tinutelor tale de vara.
Translate »