Eglantine,  Eglantine Beauty,  Eglantine Rosa Damascena,  Review

Sapun Lichid Eglantine Rosa Damascena Review

Salutare!
Ieri am vizitat fabrica din Isparta-Turcia unde se extrage uleiul de trandafiri Rosa Damascena si apa de trandafiri Eglantine si azi vreau sa va povestesc despre sapunul lichid cu parfum de trandafiri. 

Despre procesul de extragere a uleiului de trandafir Rosa Damascena si cum se fabrica produsele Eglantine voi reveni cu un articol nou. 

Sapunul lichid Eglantine este dotat cu o pompita si are o cantitate de 40o ml. Culoarea sapunului este de un roz pal si cu un miros ametitor de trandafiri (in sensul bun).
Imi lasa mainile curate si parfumate destul de mult timp, dar in acelasi timp nu-mi usuca deloc pielea. 
Am folosit timp indelungat acest sapun si nu am simtit nevoia sa aplic crema de maini, ceea ce m-a mirat si m-a multumit in acelasi timp
Nu mi-a provocat alergii. 

Ingrediente:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide Dea, Polyquaternium-7, Sodium Lauryl, Glucose Carboxylate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Tetrasodium Edta, Benzyl Alcohol, Metylchlorothiazolinone, Methylisothiazolinone, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Sodium Chloride, Citral, Citronellol, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Cl14700

Deocamdata nu se gaseste marca Eglantine Beauty in Romania, dar este posibil sa ajunga in curand. 

Daca v-am trezit curiozitatea, atunci veti avea posibilitatea sa vedeti si sa testati produsele la expozitia Cosmetics Beauty Hair la Romexpo in luna octombrie 2015. Cu mai multe detalii voi reveni cu un alt articol. 

Va place mirosul de trandafiri?
Va pup, cu drag, Sunshine.

Translate »