Hair,  Hairstylist

M-am lasat tunsa dupa trei ani

Salutare!

Dupa trei ani m-a convis un  hairstylist  din turcia sa ma tund. Cred ca este o minune, fiindca eu nu-mi las parul pe mana oricui. 


Eu am diploma de hairstylist, dar nu am profesat in domeniu. Cand intru intr-un salon am nevoie de ceva timp sa analizez toti frizerii cum tund si daca imi place ma las pe mana lor. 
Asta cred ca e un defect, fiindca nu am incredere in niciun stylist si de ani de zile nu ma tund la salon, ci acasa. De data aceasta am prins curaj si m-am lasat pe mana unui specialist in turcia. De fapt, este prietenul sotului si i-am zis sa nu ma tunda mai mult de 1 cm. Zis si facut. M-a tuns doar 1 cm, ceea ce este rar. Frizerii iubesc sa taie mult par. 


Mi-a propus sa-mi faca niste suvite colorate, dar mi-a interzis sotul. 
Oricum, eu vreau la un moment dat sa-mi vopsesc parul blond, dar imi este frica sa nu arate blond pui, fiindca nu-mi place. 

Dupa ce m-a tuns si mi-a aranjat parul am descoperit niste antichitati la Nazik Salon din Isparta.

Am descoperit un fier de calcat foarte vechi si alte obiecte.


Acesta este un ibric de cafea al unui soldat. Ibricul se strange si se punea in buzunar. Soldatul era chiar bunicul frizerului. 

Aici avem un aparat vechi, dar nu mai stiu care e, de pozat sau de filmat. 

 
 


Si piesa de rezistenta este masina electrica veche  de peste 60 ani de permanent. Este inca in stare functionala, chiar daca este ruginita. Este masina pe care 0 folosea mama frizerului, fiindca a fost si ea frizerita. Foarte interesant. 
Pare o masina de tortura. :)))

Sper ca vi s-a parut interesanta postarea mea si va doresc weekend minunat! 

Translate »