Hair,  NIVEA

Guest Post: Nivea Styling Spray & Styling Mousse Review

Lamiita are blogul Viata in Culori  si a primit un pachet cu cateva produse spre testare si review-ul ei la deodorantul Gerovital il puteti citi aici, iar acum va povesteste despre produsele de Styling de la Nivea. 

Asa cum v-am aratat , draga mea Elena , detinatoarea blogului By Sunshine, frumoasa si generoasa noastra basarabeanca de peste Prut mi-a trimis numai surprize frumoase .

  M-am bucurat de toate extrem de mult dar fiind o mare consumatoare de fixativ, pentru mine e produsul “must have “, am fost si mai incantata sa testez produsele de styling, NIVEA Mega Strong . Spray Fixativ NIVEA Mega Strong , Spray Fixativ Nivea Volume Sansation si Spuma Nivea Mega Strong pe care le vedeti aliniate cumiti si pe fata si pe dos, mai jos , asteptandu-si randul sa-mi dovedeasca fiecare dintre ele cat de bune sunt . 

                                                   

         Ce spun ei in descriere :

          NIVEA Mega Strong Styling Spray oferă finisajul perfect coafurii tale  tine părul în pozitia dorită timp de 24 de ore cu fixare mega puternică. Duza specială distribuie o perdea fină si uniformă de stropi pe suprafata părului, pentru stilare flexibilă si de durată. Sistemul inovator de protectie a keratinei previne deteriorarea firelor de păr. Echilibrul precis dintre polimerii de fixare mega puternică si vitaminele din formulă lasă părul nelipicios si usor de pieptănat. Formula cu pantenol protejează împotriva uscării părului.

Cum acţionează : oferă fixare întreaga zi, conferă părului o senzatie plăcută la atingere, fără efecte neplăcute, senzatie nelipicioasă, fără uscarea părului, părul este usor de pieptănat .

       NIVEA Mega Strong Styling Mousse este primul pas către un păr perfect stilat. Cantitatea mare de polimeri oferă sustinere mega puternică fără a da o senzatie lipicioasă si fără a îngreuna părul. Protectia termică previne uscarea si degradarea părului în timpul folosirii foehn-ului. Formula specială este activată de căldură si stimulează absorbtia vitaminelor.

Cum acţionează: Oferă volum si sustinere întreaga zi, părul este plăcut la atingere, fără efecte neplăcute ca senzatie lipicioasă sau uscare a părului, oferă protectie termică si ingrijire activă.

          Parul meu este putin dificil in sensul ca firul este foarte subtire si foarte moale, lipsit de fermitate iar fizionomia fetei nu imi permite sa il port asa ca de la mama natura chiar daca este el putin ondulat, trebuie sa-i vin in ajutor cu putin mai mult volum. Si atunci apelez la bine cunoscutele trucuri, putin tapaj, putina spuma, fixativ … Sloganul meu este “Nicio zi fara fixativ “.

          Multe dintre fixativele pe care le-am incercat ( de obicei cumpar pe cele cu fixare puternica ) nu imi lasau o impresie placuta, la atingere parul nu era deloc placut simtindu-l lipicios, sarmos ( daca mi-e permis termenul de comparatie dar mi s-a parut ca se potriveste cel mai bine ) si incarcau firul de par extrem de tare . 

          Ce mi-a placut la noua gama Nivea Mega Strong ? Tocmai lipsa neplacerilor pe care vi le-am mentionat mai sus cauzate de alte fixative, oferă fixare mega puternică si de lungă durată, dar fără să încarce părul, nu e nevoie sa consumi un sfert de recipient pentru ca acesta sa fixeze forma dorita, parul isi pastreaza flexibilitatea si volumul, nu devine lipicios .

          Spuma Nivea Mega Strong, eu o aplic de obicei dupa ce ma spal pe cap imediat si apoi il coafez la perie dandu-i forma dorita. Spuma pentru păr oferă si protectie termică, pe langa ingrijire si fixare foarte rezistentă si de lungă durată.

           Cu aceste produse de la Nivea, pot sa spun ca am scapat de acea senzatie de greutate si incarcare a parului si voi indrazni sa-mi schimb usor look-ul , abordand si cateva cocuri. Deocamdata, m-am coafat in aceasta dimineata, obisnuit, aceasta fiind frizura mea zilnica si am folosit doar putin Spray Fixativ Nivea Volume Sensation.

                                             

                   Dupa “somnul de frumusete “adica pe la ora 17 dupa amiaza parul meu inca arata asa :

             ceea ce e un lucru super multumitor pentru mine .

          Voi ce produse de styling folositi de obicei ?  

Eu vi le recomand pe acestea si va promit ca nu veti fi dezamagite . 

Astept sa-mi povestiti.
Va astept cu drag!
Translate »