ALVERDE,  ASTOR,  BALEA,  Bioderma,  Clinique,  Eglantine,  IHERB,  Jessa,  Kiss my Face,  NYX,  Scholl,  Shazili,  Tea Tree,  Thursday Plantation,  YVES ROCHER

Favoritele lunii Iunie 2015

 Luna iunie a fost foarte interesanta. Am fost la mare in Antalya, dar si la munte in Isparta-Turcia cam 100 km de Antalya. Am pus accentul pe ingrijire si sa va arat acum produsele mele preferate din luna iunie 2015.

 De cand am cumparat crema Bioderma Photoderm Max SPF 50+ nu-mi lipseste din geanta. Am folosit-o sub fond de ten, cat si la mare. Nu mi s-a inrosit deloc fata si am fost bine protejata datorita acestei creme. Nu lasa film alb si se absoarbe repede in piele. Nu este comedogenica. Are 40 ml si, desi am folosit-o foarte des in luna iunie inca mai am produs. Am cumparat-o din farmacia Tei la pretul de 33 lei. Haul vedeti aici. Se foloseste in 9 luni de la deschidere. 

Tot de la Bioderma, dar spray de data aceasta pentru corp Photoderm Max SPF 50 + 200 ml mi-a protejat corpul si fata de arsuri solare. Imi place ca nu lasa film alb pe corp si se absoarbe repede in piele. Este recomandat si pentru pielea sensibila. Pretul este de 48, 50 lei in farmacia Tei din Bucuresti. 
  In vacanta mi-am luat cutia de 200 g de cafea verde de la Shazili cumparata de pe site-ul cafeaturceasca.ro si m-a ajutat sa nu ma ingras si chiar sa slabesc. Nu m-am cantarit, dar se vede dupa haine. Am slabit la burta si la coapse.  In Turcia mananc mancarea pe care nu o gasesc in Romania si normal ca exagerez. Sunt incantata ca am slabit un pic in doar 10 zile de consum. Trebuie sa caut in magazinele de aici cat mai stau, cafeaua verde Shazili. 
  In luna iunie am consumat la greu uleiul de arbore de ceai review aici. Ba chiar am starnit si curiozitati. Rudele sotului (turci) vor cauta uleiul de arbore de ceai ca sa-l foloseasca si ei. 
Mai nou am inceput sa-l folosesc de 3 ori pe saptamana peste pasta de dinti pentru inalbirea danturii. Rezultatele sunt spectaculoase. Inalbaste dantura mai repede decat bicarbonatul de sodiu.
  Gelul de dus Balea din Dm este tare ieftin doar 6 lei, dar extrem de eficient. Mi-a curatat pielea de sare de mare si nu mi-a uscat deloc pielea. Este gelul de dus must have pentru vacanta. 
  Tot de la Balea recomand samponul 2 in 1 dupa soare. Curata excelent sarea de mare din par, clorul din piscine si protejeaza firele de par de la deshidratare. Parul meu nu s-a ars deloc si nu s-a uscat stand la soare. Pretul este mic, doar 10 lei. Este si samponul un must have in vacanta. Am scris si un articol aici.
  Din cauza caldurii mari nu am folosit alte creme decat creme de protectie solara si asta datorita laptelui demachiant Serum Vegetal de la Yves Rocher. Curata bine machiajul fetei si lasa tenul hidratat, luminos si curat. Imi place formula ce nu contine coloranti, parabeni si contine 85 % ingrediente de origine naturala. 
Laptele demachiant se gaseste aici.
  Tot din Dm mi-am luat gelul intim Jessa ce nu contine parfum si alcool. L-am folosit de cand l-am cumparat. Imi place enorm. Pretul este mic si nu se consuma repede. Ceea ce nu-mi place  la acest produs este ca nu are pompita, dar se rezolva transferand gelul intr-un recipient cu pompita. 
  Sotul meu e cam uituc. Daca nu-l dau eu cu creme de protectie solara nici nu-si aminteste ca e musai sa se dea, mai ales cind iese pe caldurile cele mai mari in Antalya. A venit rosu ca racul intr-o zi si laptele Photoderm dupa soare de la Bioderma l-a salvat de usturimi si a doua zi pielea si tenul aratau bine. 
  Parfumul preferat in luna iunie a fost si este Moment de Bonheur de la Yves Rocher. Aroma de trandafiri nu este deloc deranjanta. Am folosit doar acest parfum cand eram impreajma socrilor, fiindca sunt alergici la parfumuri si aroma acestui parfum nu l-au sesizat. Ce ciudat. 
Parfumul minunat il gasiti aici.

  M-am indragostit de aceste 2 oje de la Astor. Cea albastra este nr. 290 Madagascar Waterfall si cealalta nr. 297 Sahara Sunset le-am cumpara cu 6 lei daca nu ma insel din DM. 
  Demachiantul bifazic l-am folosit foarte des de a-mi demachia ochii de rimel. Bifazicul are formula imbunatatita si nu lasa o peluca extrem de uleioasa pe ochi, ceea ce ma multumeste. Are pretul de doar 7 lei. 
  Am gasit cel mai bun deodorant lichid de la Kiss my Face ce nu contine parfum, aluminium  chlorohydrate si parabeni, ce m-a protejat de transpiratie si miros pe toata durata zilei. Testul l-am facut in Antalya la 30 de grade la umbra. 
Deodorantul l-am cumparat de pe Iherb de aici. Il recomand.
  Ador samponul crema de la Eglantine Beauty. Imi hidrateaza firul de par, nu incarca, nu-mi provoaca matreata si nu trebuie sa spal foarte des parul. 
  In Antalya nu am folosit deloc fond de ten, in schimb mi-am acoperit micile imperfectiuni cu ajutorul cremei camuflaj in nuanta sand de la Alverde Dm. Este foarte cremoasa si cu o acoperire medie. Acopera si cearcanele. Pret 20 lei.

Rujul mat de la Nyx nu imi usuca buzele de aceea se afla tot timpul in geanta mea.

Talpile mele sunt mereu fine in scut timp datorita pilei Scholl Velvet Smooth, review aici.
Iar ultimul produs  despre care vreau sa va povestesc este mini mascara Clinique, care este fabulos. Ador pur si simplu volumul si alungirea pe care ii le ofera genelor mele este fabulos.  

Voi ce preferate aveti?
Va pup, cu drag, Sunshine. 
Translate »