Fii fresh cu Nivea toata vara!

 In anotimpul calduros este o adevarata provocare sa iti mentii prospetimea si supletea pielii si sa te bucuri in voie de razele soarelui. Pentru ca vara fierbinte sa nu mai stea in calea bunei tale dispozitii, NIVEA DEO te surprinde cu noi produse din gama deodorantelor Fresh. Cu arome inspirate din natura, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower si NIVEA MEN Fresh Ocean tu si partenerul tau va veti bucura mai mult ca niciodata de prospetime, protectie si de o stare de bine! 

NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Comfort spray si roll-on. Pentru o senzatie intensa de prospetime, noua gama NIVEA Fresh Comfort contine o combinatie fascinanta de flori parfumate, citrice si iarba proaspat tunsa care te vor face sa te simti bine in pielea ta. Formula inovatoare care iti asigura protectie eficienta timp de 48 de ore ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata. Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on).

 NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Flower spray Special creat pentru ca tu sa te bucuri de parfumul fructelor de vara, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower contine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lamai si flori parfumate de vara. Formula inovatoare asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, ofera ingrijire delicata si un parfum intens, de lunga durata. Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml.

  NOU! Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN Combinand intr-un mod unic aromele oceanice si alpine, noua gama NIVEA MEN Fresh Ocean asigura protectie eficienta timp de 48 de ore, in timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin si rozmarin mentine prospetimea pielii. Pret recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray) 13.54 lei, 50 ml (roll-on).


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.