ORIFLAME,  Wishlist

Wishlist Oriflame

Mi s-a facut pofta de produsele Oriflame. Cate produse am incercat de la ei, niciun produs nu m-a dezamagit. Sa va arat ce produse mi-am pus in wishlist ce voi comanda cand revin acasa.

Apa de parfum Mirage


Notele misterioase de elemi, trandafir si vetiver picant potenteaza alura indrazneata a acestei potiuni magice – o combinatie aproape periculoasa de dorinta si pasiune.

Nu stiu cum miroasa aceasta apa de toaleta, dar sticluta m-a cucerit. 

Apa de toaleta Eclat Weekend

Notele condimentate ale coacazelor rosii se combina spectaculos cu tonurile suculente de para, potentand buchetul rafinat al aromelor de trandafir centifolia si nufar. Miresmele de piersica si mosc te invaluie cu notele lor catifelate, amplificand senzualitatea acestei arome. Este ideal pentru weekend!

Apa de toaleta Eclat Femme

Apa de toaleta Seductive Musk

Feminitatea spectaculoasa a trandafirului, notele sexy de mosc si delicatetea casmirului se contopesc sublim, pentru a crea aceasta aroma de neuitat, ce il va aduce intotdeauna langa tine..

Apa de parfum My Red


Sexy, surprinzatoare si tentanta… apa de parfum My Red da nastere unor trairi intense, prin magnetismul unic specific notelor de iasomie rosie si buchetului sau opulent. Moderna si indrazneata, aceasta floare ametitoare seduce prin spectaculoasele fatete rosii si senzualitatea impetuoasa. Intensitate la cote maxime… in rosu.

Am mirosit de cateva ori acest parfum in catalog si mi-a ramas mintea la el.

Apa de toaleta Tenderly Promise

Acest parfum elegant se deschide ca o explozie de veselie, in centrul careia isi face aparitia, discret, crinul imperial alb, ce isi raspandeste aroma cremoasa, regala, conferind o stare de bine si caldura, asemenea unei imbratisari tandre.

Apa de toaleta Imagination

Vesel si expresiv precum paleta de culori a unui artist romantic, acest parfum vibrant are ca nota semnatura aroma perelor Williams. Savuroasa, efervescenta si feminina, apa de toaleta Imagination este o sursa de inspiratie pentru o viata plina de culoare.

Crema BB FPS 30 The ONE

Crema BB 8-in-1 cu FPS 30, ce corecteaza diferentele de nuanta a pielii si cosurile, conferind tenului un aspect desavarsit. Contribuie la infrumusetarea si netezirea pielii, asigurand hidratare de lunga durata, pentru un look tineresc, plin de prospetime.

Crema BB FPS 30 Skin Dream

Acest BB are cumnata mea turcoaica care locuieste in Antalya. Am incercat-o si mi-a placut mult de tot. Lasa un look fresh, dar are o acoperire mica. Chiar face ce promite in descriere. 

Produs cu efecte multiple, ce combina machiajul, ingrijirea pielii si protectia solara. Corecteaza toate tipurile de pigmentare, cosuri, diferente de nuanta a pielii si alte imperfectiuni. Reduce aspectul porilor. Hidrateaza si confera tenului un aspect perfect, luminos. Se foloseste zilnic, pentru un look plin de prospetime. Nu conţine ulei. FPS 30.


Baza de machiaj The ONE IlluSkin

Creeaza baza perfecta pentru machiaj, cu acest primer ce pune in valoare frumusetea tenului. Uniformizeaza nuanta pielii, asigura rezistenta indelungata a fondului de ten si estompeaza aspectul porilor dilatati. Cu tehnologia HaloLight™, pentru un ten cu stralucire delicata.

Oja The ONE Long Wear

Imi plac aceste 3 nuante:
  • Deep Sea
  • Sundance
  • Purple Rain

Oja Power Shine Palladium – Fuchsia Palladium

Arata extraordinara aceasta oja.

Sistem de curatare a tenului SkinPro

Perie de curatare a tenului, cu 2 viteze, ce curata profund si maseaza delicat pielea. Indeparteaza impuritatile, machiajul si sebumul mai eficient decat in cazul curatarii manuale, ceea ce duce la o piele vizibil mai neteda, mai stralucitoare si mai uniforma.

Mi se pare un gadget minunat. Nu as da 700-800 lei pentru perii de genul acesta de la alte firme, daca este la 100 lei la Oriflame. 

Bratara indicator UV Sun Zone

Tot pandesc bratara aceasta, dar tot mereu nu este in stoc. Se pare ca este foarte intrebata. 

Ruj The ONE Colour Soft

Culoare

 

Soft Peach mi se pare perfecta pentru acest sezon.

Gel de dus exfoliant Swedish Spa

Mi s-a pus pata pe gelurile exfoliante.

Gel de dus exfoliant si energizant cu extracte din menta si zmeura Nature Secrets


Ador mirosul de zmeura. Perfect pentru acest sezon.

Gel protector pentru igiena intima Feminelle


Dupa ce am folosit gelul intim revigorant si gelul intim calmant care mi-au placut mult vreau sa incerc si pe acesta cu aloe vera. 

eleo PROTECTING OIL


Nu strica niciodata un ulei nou pentru par.

INGREDIENTE

CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, AMODIMETHICONE, ELAEIS GUINEENSIS OIL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LINOLEIC ACID, OLEIC ACID, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, PALMITIC ACID, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, STEARIC ACID, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL.

O sa-mi cumpar toate aceste produse din wishlist atunci cand vor fi la reduceri. 
Voi ce produse de la Oriflame folositi?
Ce imi recomandati de la ei?

Va pup, cu drag, Sunshine.

Translate »