CONCURS,  GIVEAWAY,  Osmanthus,  YVES ROCHER

Concurs parfumat de ziua mea!

Un suflu de prospetime sde senzualitate!
« Mi-am imaginat un parfum revigorant, spontan si senzual.  Notele de mijloc florale ale extractului de iasomie Sambac si ale esentei naturale de Osmanthus, colorata si feminina, asociate cu vivacitatea esentei de Lamaie si accentele sofisticate ale esentei de Cedru
Michel Girard, Creator de Parfumuri

Naturelle Osmanthus

Dragii mei din nou revin cu ultimul concurs dedicat zilei mele de nastere. Eu va ofer apa de parfum Osmanthus de la Yves Rocher. 
Regulile concursului:
  1. Like paginii By Sunshine;
  2. Like paginii  Yves Rocher Romania;
  3. Distribuiti concursul in pagina voastra de facebook in mod public si adaugati intr-un comentariu la aceasta postare cu link-ul distribuirii. 
  4. Distribuiti blogul bysunshine.com in orice retea de socializare doriti si adaugati link-ul cu distribuirea printr-un comentariu la acest concurs. (In pagina principala a blogului sus de tot vedeti “Share the love” si distribuiti blogul in orice retea de socializare doriti).

  5.  Sa va puneti la cover photo pe profilul personal de Facebook poza de mai jos si sa se vada adresa blogului:www.bysunshine.com, pe care o gasiti si aiciimpreuna cu hashtag-ul #beautybysunshine,  si s-o pastrati pana la sfarsitul concursului. Daca nu respectati aceasta regula nu sunteti calificati pentru extragere!
6. Daca aveti cont de Instagram puteti sa ma urmariti si acolo (nu este obligatoriu) specificand cu ce nume ma urmariti pentru o sansa in plus. 
7. Abonati-va la canalul meu de Youtube specificand cu ce nume ma urmariti printr-un comentariu pentru o sansa in plus.
Durata concursului:
16.07.2015-16.08.2015
Extragerea se va face cu ajutorul site-ul random.
Toate profilele vor fi examinate si cine nu a respectat regulile concursului nu vor fi luati in considerare!
Bafta tuturor!!!

Later edit:

Felicitari Biruinta Biruinta!
Astept datele tale de contact. 
Nu uitati si de celelalte concursuri de pe blog.

Translate »