Demachiere,  NIVEA,  Operatiunea Demachierea

Demachierea simpla si delicata de la Nivea

Alege demachierea simpla si delicata de la Nivea.

Demachierea nu mai este o misiune imposibila, cu “armele potrivite” de la Nivea! Descopera cele mai utile trucuri pentru a indeparta machiajul de peste zi in cateva minute.
Fie ca preferi un look natural sau a heavy make-up, la finalul zilei demachierea nu este negociabila. Dar dupa o zi agitata sau o noapte de distractie cine mai are chef pentru demachiere? Nivea te ajuta  sa-ti pregatesti tenul pentru somn, rapid si usor. Incepe operatiunea demachierea! 

Trucuri de la Nivea pentru o operatiune reusita:

Pastreaza intotdeauna lotiunea micelara si dischetele demachiante in fata oglinzii din baie! Astfel iti vei aminti mereu ca machiajul durează doar o zi si ca demachierea este esentiala pentru frumusetea tenului tau. 

Pastreaza produsele de demachiere in frigider! Pe langa faptul ca tenul va fi mai improspatat, iti va fi mai usor sa iti reamintesti de ritualul de demachiere noaptea cand ajungi acasa si deschizi frigiderul pentru o bautura rece sau un snack rapid. 

Pastreaza intotdeauna un pachet de servetele demachiante pe noptiera! Astfel iti va fi mult mai simplu sa ai grijă de tenul tau, chiar dintr-o pozitie confortabila, inainte sa adormi. 
Nivea Apa micelara delicata 3in1

Pentru demachierea tenului alege Apa micelara 3in1 de la Nivea care indeparteaza rapid machiajul fetei si al gatului, este delicat cu zona ochilor si hidrateaza dintr-o singura miscare, lasand tenul perfect curat si improspatat! 
Pret recomandat: 18.92 lei.

Nivea Demachiant bifazic de ochi Double Effect
Pentru demachierea unui heavy make-up din jurul ochilor alege demachiantul bifazic de ochi Double Effect de la NIVEA indeparteaza rapid si eficient machiajul ochilor, chiar si cel rezistent la apa, protejand genele sensibile datorita formulei sale delicate bifazice ce nu lasa pelicule uleioase pe piele. 
Pret recomandat: 16.08 lei.

Nivea Servetele demachiante 3in1 pentru ten normal si mixt
Pentru o demachiere rapida alege servetelele demachiante pentru ten normal si mixt de la Nivea ce indeparteaza eficient machiajul ochilor, chiar si pe cel rezistent la apa, lasand tenul proaspăat si hidratat. 
Pret recomandat: 13.94 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »