THE BODY SHOP,  Voyage Collection

Voyage Collection by The Body Shop

Va prezentam noua apa de toaleta de la The Body Shop: Italian Summer FIG o calatorie Senzoriala in frumusetea verii Italiene.

Gama Italian Summer Fig

Nu exista o perioada mai buna pentru a te indragosti de o aroma noua decat vara, asa ca hai cu noi intr-o calatorie parfumata ce iti va incanta simturile, va aprinde amintiri si iti va capta imaginatia: o calatorie in frumusetea verii italiene. Aici, in regiunea scaldata de soare Puglia din sudul Italiei, The Body Shop a descoperit ingredientul perfect si unic pentru cea mai sofisticata aroma de vara: smochina obtinuta vara din Italia. 
Toate fatetele suculentei smochine se coc lent sub soare. O armonie dulce amaruie intre frunzele verzi, pulpa suculenta si lemnul relaxant.  
Japanese Cherry Blossom
delicat, fructat, floral
O colectie de parfumuri incitanta si updatata, ce este in trend, feminine si dezirabila. 
Minunatele sticle multifatetata reconcepute semnifica fusurile orare de pe glob, fiecare cutie are un design traditional din regiunea ei caruia i-am dat o tusa moderna pentru a reflecta stilul nostru international. Arata minunat individual, dar si mai bine ca si colectie… vei fi mandra sa le expui pe masuta ta de toaleta.  
Creata de cativa parfumieri de top din lume, fiecare aroma are la baza un ingredient autentic, traditional din unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Am cautat pe glob cele mai rafinate ingrediente natural si le-am cules in momentele lor cele mai parfumate, pentru a-ti incanta simturile si a te face sa te simti atat de bine. 

Parfumul delicat fructat floral te va transporta instant intr-o spectaculara scena  Hanami (obiceiul traditional japonez de a te bucura de flori in plin proces de inflorire) intr-o gradina imaginara din Tokyo. Atunci cand infloresc, culegem manual miile de flori de cires pentru a le presa la rece petalele si a extrage esenta. 
Parfumierii de top Arnaud Winter si Constance Georges-Picot au combinat aroma delicata, fragila a florii de cires cu magnolia dulce si acorduri de lemn hinoki. 

Indian Night Jasmine

opulent, cald, floral
Opulenta, calda, florientala, aceasta aroma surprinde esenta gradinilor Mughal din Kashmir noaptea, cand florile decadente de iasomie emana mirosul lor cel mai puternic. Culegandu-le manual in acest moment, am putut exprima adevarata frumusete a acestei flori exceptionale, pe care parfumierii Arnaud Winter si Constance Georges-Picot au sporit-o cu lemn de santal bogat pentru a crea un parfum cu adevarat imbatator.
Atlas Mountain Rose
inrourat, picant, floral
Un parfum inrourat, condimentat, te va purta instant pe campurile de trandafiri din valea marocana Dades. Ca si batranii berberi, culegem trandafirii pe jumatate infloriti in zorii zilei, atunci cand prospetimea lor atinge cote maxime.
 Binecunoscutul parfumier Domitille Bertier si-a pus amprenta creand un twist neasteptat pentru aceasta aroma, completand aroma fresh a trandafirilor taiati manual si a mugurilor de cassis cu condimente calde. 
Fijian Water Lotus

sparkling, floral, marine
Efervescenta, florala, marina, aceasta aroma te va face sa visezi la apele pure din Fiji. Florile de lotus infloresc doar dimineata devreme si numai atunci le culegem manual florile si le separam petalele manual pentru a le distila la aburi. 
Parfumierul de top Veronique Nyberg este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru florile albe din creatiile sale iar aici ea aduce la viata florile acvatice de lotus impreuna cu savoarea efervescenta a mandarinei si un strop de salinitate marina pentru o adiere sofisticata de aer divin de mare.
Vedem lumea  ca o sursa de frumusete!
Despre ingredientele noastre: nu toate infredientele rafinate sunt create egal. La The Body Shop, am cautat pe tot globul cele mai rafinate ingrediente naturale, iar pentru aromele din Colectia Voyage, am cules manual ingredientele alese la momentul optim pentru a ne asigura de cea mai pura expresie a aromei lor. Am creat de asemenea parfumurile noastre cu alcool obtinut prin Community Fair Trade din Ecuador. Trestia de zahar cultivata organic si culeasa manual produce o esenta de o calitate incomparabila, dand o interpretare mai ampla notelor din fiecare aroma. In plus ajuta la sprijinirea bio-diversitatii si a comunitatilor de fermieri unde operam. Nu au fost testate niciodata pe animale si sunt 100% vegane. 

Translate »