Cristina Herea,  Eveniment,  L'Art No.29,  Marab,  Residence Hotel

L’Art No.29 si Marab va astepta la Arc de Triumph by Residence Hotel

L’Art No.29 si Marab Perfumery va invita la private sales, miercuri 16 septembrie, ora 19, in incinta hotelului Arc de Triumph by Residence Hotel. Nu vor lipsi cadourile, cocktail-urile, muzica, dar nici discounturile la parfumurile exclusiviste si gentile create manual din piele de sarpe si crocodil.
O parte din mirajul Dubaiului este adus de Marab Perfumery in Romania prin minunatele arome orientale, iar L’Art No. 29 duce in Orientul Mijlociu mesajul elegantei si rafinamentul romancelor prin gentile lucrate manual, din piele de sarpe si crocodil.

„Am ales sa aduc in Romania esente si parfumuri cu traditie de peste 100 de ani, in Orient. Mi-am dorit ca aromele de care se bucura cei mai bogati oameni ai lumii, seicii, sa poata sa fie cumparate si in Romania la preturi accesibile. Unicitatea este data si de conceptul sticlutelor, parte dintre ele fiind impodobite cu pietre pretioase incrustate manual”, a declarat Anca Marcu.

„Toate gentile sunt lucrate manual, din piele de sarpe si crocodil, iar pe capacul interior maestrii artizani inscriprioneaza mesaje motivationale. Fiecare creatie este o opera de arta, iar de luna aceasta ele pot fi gasite si in Dubai”, a declarat Cristina Herea.

Translate »