Beauty

Apa Micelara Sensitive Skin Ziaja, Review

Despre brandul Polonez Ziaja (se pronunta Jaia) am auzit nu de mult timp, desi sunt in Romania de 5 ani. Am scris despre Ziaja aici si aici.

Azi insa vreau sa va vorbesc despre un produs foarte interesant care detroneaza din topul meu apa micelara de la Nivea, ba chiar si cea de la Garnier. Este vorba despre apa micelara Sensitive Skin de la Ziaja.
Aceasta apa micelara este indicata tuturor tipurilor de ten, dar in special cea sensibila si ten cu capilare dilatate. Nu contine alcool, parfum sau parabeni. 
Cantitatea este de 200 ml si are o formula ce nu se clateste cu apa. 
De asemenea apa micelara este recomandata si pentru cei ce poarta lentile de contact.

Ingrediente:

Parerea mea:
Asa cum am mentionat mai sus, apa micelara Ziaja detroneaza apa micelara de la Nivea si chiar pe cea de Garnier. Pur si simplu curata foarte bine machiajul si nu ustura ochii. Nu am avut alergii si niciun disconfort folosind-o. In plus ce mi-a placut enorm este ca nu lasa tenul lipicios, ci extrem de curat si catifelat. Nu necesita clatire, dar eu am in rutina gelul de curatare Eucerin pe care-l folosesc din obisnuinta. 
Mi-a placut enorm aceasta apa micelara si ma bucur ca nu i-am gasit niciun defect. Deja visez sa pun mana pe apa micelara cu trandafiri. 
Produsele Ziaja se gasesc in farmacii. In unele farmacii puteti gasi si promotii tare bune, cum ar fi 1+1 gratuit. De exemplu, daca cumperi o crema pentru ten, atunci primesti cadou o apa micelara. Produse excelente la preturi decente.
Va las si poze cu farmaciile ce comercializeaza produsele Ziaja sau, daca v-am captat atentia sa-i contactati direct pentru comenzi.

Voi ce produse Ziaja ati folosit?
Va tenteaza acest brand?
Va pup, cu drag, Sunshine. 

Translate »