Site icon

Beauty News The Body Shop

The Body Shop au noutati peste nouatati, iar cea mai interesanta noutate pentru mine este Shade Adjusting Drops.
Transforma o nuanta “aproape perfecta” intr-una perfecta cu o singura picatura.

Nu te-ai casatori cu Mister “Al Most Right”, asa ca de ce ai face compromis cu fondul tau de ten? Cu 7000* de tipuri diferite de ten in toata lumea, nu e de mirare ca femeile se straduiesc sa gaseasca nuanta potrivita de fond de ten. De aceea am creat noile Shade Adjusting Drops, o solutie inteligenta, simpla, eficienta, asa ca nu va mai trebui sa te multumesti cu nuanta “aproape perfecta“.

Doar adauga o picatura in fondul tau de ten si vei crea o nuanta unica doar a ta. Aceasta revolutie in personalizarea culorii te pune PE TINE in control – nuanta perfecta este la o picatura distanta.

*Sursa: Studiu L’Oréal Luxe 2013

Ten  deschis spre Mediu? Nuanta fondului tau de ten poate fi prea inchisa sau prea portocalie. 

Foloseste noile nostre picaturi pentru ajustarea nuantei Lightening Drops pentru a crea nuanta ta perfecta. Cum functioneaza? O concentratie de pigmenti albi si roz ajuta la deschiderea nuantei, in timp ce neutralizeaza tenta de galben a nuantelor de fond de ten deschis-spre mediu. 1 picatura = 1/2 nuanta mai deschisa.
Ten Mediu spre inchis?
Nuanta fondului tau de ten poate arata prea deschisa sau cenusie. 
Foloseste noile picaturi pentru ajustarea nuantei Darkening Drops pentru a crea nuanta care ti se potriveste perfect. Cum functioneaza? O concentratie de pigmenti negri si rosii ajuta la inchiderea nuantei, in timp ce pastreaza profunzimea naturala a nuantelor de fond de ten inchise. 
1 picatura = 1/2 nuanta mai inchisa.
Fresh Nude Foundation 

Bucura-te de tenul tau in fiecare zi cu noile fonduri de ten fresh nude foundation de La The Body Shop disponibile in 8 nuante semi-mate, cu fps 15.
Formula ce te face sa te simti bine. Formula sa usoara, ce lasa tenul sa respire este infuzata cu apa de trandafir englezesc si aloe vera 100% organica pentru o senzatie de hidratare si prospetime. Nu blocheaza porii si este recomandat chiar si tenului mai sensibil. 8 nuante fidele tipurilor de ten. Alegerea nuantei fondului de ten era pana acum o experienta descurajanta, acum este o invitatie la o calatorie in jurul lumii. Cele 8 nuante (disponibile in Romania, din 16 in toata lumea) semi-mate, sunt inspirate de natura intr-un spectru larg. De la cele mai deschise – Kyoto Blossom, la cele medii –Sahara Light la cele mai inchise –Atlas Dune. Aspect nude glow combinatia de pigmenti de o puritate ridicata confera tenului un aspect semi-mat si o subtila stralucire sanatoasa. Cu o acoperire light-to-mediu, culoarea pe care o aplici dimineata se pastreaza pe toata durata zilei.
Si daca nuanta ta nu este 100% perfecta, doar personalizeaz-o cu noile Shade Adjusting Drops. Nu te vei mai multumi cu o nuanta “aproape perfecta“de fond de ten.

Tainted Love Black Musk DULCE LA EXTERIOR, FIOROS LA INTERIOR
Un nou Parfum Black Musk
Va prezentam noul parfum Black Musk cel mai intunecat, cel mai senzual dintre toate moscurile. Vei fi ademenita de notele dulci, dar  partea lui inversunata te va captiva. Moscul este unul dintre cei mai puternici feromoni ai naturii, asa ca am creat cel mai intunecat mosc cruelty-free si l-am invaluit in cele mai dulci ingrediente naturale pentru a obtine cel mai senzual, cel mai puternic mosc. 
Un irezistibil parfum oriental Gourmand. 
Lasa-te invaluita de notele de para bambinella, condimentate cu piper roz si acorduri de bergamota. Lasa-te captivata de senzualul  heliotrop delicat – un parfum intoxicant ce oscileaza intre martipan si migdala – impletit cu acordurile misteriosului lemn dulce gurmand.  Apoi lasa-te sedusa de notele de vanilie neagra, mosc negru, patchouli si vetiver.
Disponibil in magazine si online. Black Musk se va lansa cu Apa de toaleta 60ml (127 lei), Apa de parfum 50ml (155 lei) si Ulei de parfum 20ml (98 lei), toate cu sticle negre cu o tenta de roz.
Exit mobile version