Acid Hialuronic,  Crema Hidratanta de zi,  Derma E,  Review

Derma E, Crema Hidratanta de zi cu Acid Hialuronic, Review

Mare bucurie a fost cand am aflat ca Derma E este deja si in Romania. Ador produsele lor ce au o vechime de peste 30 ani. 

In trecut am folosit crema hidratanta pentru ochi cu acid hialuronic, care sa fiu sincera m-a impresionat foarte mult si a fost una din cele mai bune creme pentru zona ochilor incercate de mine.

O cumparasem din strainatate si eram foarte suparata cand 

s-a termint, dar acum nu-mi mai fac griji din aceasta priviinta.

Crema mea preferata arata asa:
Insa, astazi vreau sa va vorbesc despre crema pentru fata hidratanta de zi cu acid hialuronic.
 
Ce zic ei despre produs:


– Puternic hidratanta, acum puteti reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor cu aceasta crema ultrahidratanta de zi.

– Cu o formula fina si catifelata, crema ofera proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).

– O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.

– Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.

– Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul zilei, aceasta crema ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.

– Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.


Parerea mea:
Azi se face fix o luna de cand folosesc crema de la Derma E cu acid hialuronic si pot sa va zic mai multe despre ea.

Eu am tenul mixt si pe alocuri este deshidratat, dar a folosit si sotul meu in acelasi timp, iar tenul lui este gras.

Pe cutie scrie ca este indicat pentru tenul uscat si normal, dar eu mi-am permis sa folosesc pentru tenul mixt/gras si va explic, de ce.

Crema este intr-un recipient din sticla cu capac din plastic. Constistenta cremei  este usoara si de culoare alba. La aplicare intra repede in piele si are un miros usor floral, care dupa aplicare nu se mentine mult timp.
 
Are o textura atat de light, incat este perfecta pentru tenul gras. Nu ingrasa mai tare tenul si nici nu apare luciul atat de repede, ceea ce m-a surprins. 
Hidrateaza in acelasi timp tenul si nu-l simt gras a doua zi.

Tenul ramane hidratat toata ziua, ferm, fin si luminos, dar in acelasi timp nu incarca porii. Crema este perfecta ca baza de machiaj. 

Dupa folosirea aproape zilnica a cremei am vazut o imbunatatire a texturii tenului. Tenul este mai fin si nu am avut niciun cos, dar absolut nici unul desi, stiti voi perioada aceea cand apare cate un monstrulet pe ten, ei bine nu a aparut. M-a multumit pe deplin aceasta crema si, desi e scumpa isi merita pretul. 

La noi se poate cumpara cu 129,99 lei, dar au si promotii la achizitia mai multor creme. 
Eu m-am indragostit de aceasta crema si o recomand tuturor tipurilor de ten, nu numai cel indicat pe cutie. 

Ingredientele sunt foarte prietenoase, asa ca puteti sa va convingeti din poza de mai jos.

Recomand cu drag acest produs.
Ati incercati ceva de la Dema E?
Ce-mi recomandati?
Va pup, cu drag, Sunshine.


Translate »