NIVEA

Momente Magice cu Nivea

Din grija pentru cel mic, celebra cutiuta albastra se imbraca in haine de poveste cu noua editie limitata Nivea Creme! Cel mai iubit brand de ingrijire a pielii din intreaga lume vine cu o editie speciala de cutii de colectie Nivea Creme ce contin o serie de desene jucause care infatiseaza personajele noilor povesti Nivea. Acestea sunt disponibile atat sub forma de brosuri in magazine, cat si in varianta electronica, aici.

Cutiutele editie limitata Nivea Creme ilustreaza personajele simpatice ale povestilor Nivea: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana, intotdeauna pregatita pentru o noua aventura.

Cu totii iubeam povestile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atata drag in fiecare seara, in anii ce cunosteau doar joaca . Nivea stie ca timpul petrecut alaturi de copil este extrem de pretios, astfel ca, in timp ce ii citesti aventurile celor patru personaje, ofera-i momente magice de ingrijire punandu-i un strop de crema pe nasuc.

Istoria cremei, ce se imbraca acum in haine de poveste, este fascinanta. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuta albastra a oferit ingrijire pielii a milioane de familii din intreaga lume. In scurt timp, a reusit sa atinga inimile tuturor celor care au avut incredere in prima crema ce avea sa ramana un adevarat membru al familiei, generatie dupa generatie. Avand peste 98% ingrediente de origine naturala, mirosul unic Nivea Creme cu parfum de lacramioara trezeste in fiecare dintre noi amintirile pretioase ale copilariei.

Pret recomandat pentru editiile de poveste Nivea Creme: 4,16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml).

Povestile si ingrijirea se completeaza armonios in noile editii limitate Nivea Creme! Cutiile de colectie si brosurile cu povesti vor fi disponibile in magazine, in locatiile special amenajate, pe parcursul lunii Octombrie, in limita stocului disponibil. De asemenea, toate povestile vor putea fi descarcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, in format PDF sau on-line cu animatii si efecte de sunet adaugate, pentru o experienta completa a micutului. Insa surprizele Nivea nu se opresc aici: website-ul contine o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura impreuna cu parintii.

Intra in atmosfera povestilor Nivea si descopera aventurile simpaticelor personaje, aici.
Translate »