Beauty

La soare te poti uita, dar la parul meu ba, cu Helen Seward

Probabil stiti ca am parul lung si tin mult la el. Sincera sa fiu, eu nu mi-am propus sa-mi cresc parul atat de mult si nici nu l-am avut in viata mea atat de lung, frumos si sanatos.

Parul meu este sanatos si frumos acum, dar se datoreaza ingrijirii corespunzatoare.

Am avut o perioada destul de lunga in care ma chinuiam cu descurcarea lui, dar nu mi-am dat seama din ce cauza se incurca foarte tare. 

Dupa ce am descoperit  gama profesionala Helen Seward Milano mi-am dat seama ca parul meu dorea produse profesionale si de cand am folosit pentru prima data samponul cu argan si masca de par din gama Alchemy nu am mai avut nicio problema.  Puteti vedea aici dovada.

Fiind foarte incantata de produsele profesionale Helen Seward am zis ca am nevoie de mai multe mostre cu diferite game de sampon si masti, ca sa-mi dau seama ce produs mi s-ar potrivi pentru parul meu. 

Despre samponul uscat v-am vorbit aici, iar astazi va voi vorbi despre mini masca de par Nutritive, uleiul de argan pentru par si despre mostrele testate.

Masca cu ulei de masline Nutritive promite hranire profunda. Eu am avut varianta mica de doar 75 ml ca sa-mi dau seama daca mi se potriveste sau nu. 

Masca de par are un miros senzational, ca toate produsele Helen Seward, de altfel si am si observat o imbunatatire a structurii firului de par. Mi s-a ingrosat un pic firele de par si arata foarte bine.  Mi s-a descurcat foarte usor parul dupa folosirea mastii de par si mi l-a lasat moale si catifelat.

Cu siguranta trebuie sa-mi cumpar varianta mare.

 Toate mostrele de sampon si mastile pe care le-am testat (vedeti in poza) mi-au placut foarte mult. Toate miros senzational, curata bine parul si scalpul, nu mi-a provocat matreata sau mancarimi ale scalpului si nu mi s-a incurcat parul absolut deloc. 

Uleiul de argan Alchemy  este pur si simplu fantastic. 
Eu am varianta de 30 ml si, desi pare mic este foarte spornic. 
Pentru parul meu lung am nevoie de 2-3 pompite de ulei pe toata lungimea parului de la ceafa in jos. 
Parul este instant disciplinat, matasos si foarte stralucitor.
Nu ingrasa parul si lasa un miros tare placut pe par ce dureaza o zi intreaga. Asigura si o protectie termica, ceea ce constituie un avantaj. 

Chiar daca aveti parul gras, tot puteti folosi acest ulei de argan pe varfuri. 
Veti avea un par disciplinat, stralucitor si matasos, ca la vedetele de la Hollywood. 

Am primit foarte multe complimente datorita parului frumos. Este un efort sa-l intretin, dar nu pot renunta la el. Imi iubesc parul  si nu mi-am inchipuit vreodata sa-l am atat de lung si frumos.
Nu vreau sa-l tund, pana ajunge ”vedeta”, ca mai apoi sa vad ce fac cu el. Visez sa-l am blond, voi ce ziceti? O sa-mi stea bine nuanta de blond?

Va recomand din suflet produsele profesionale Helen Seward distribuit de  Mondo Kosmetik

Magazinul lor online este in constructii, dar va fi disponibil foarte curand, iar pana atunci produsele lor se pot cumpara din saloanele de frumusete sau direct de la ei, de pe facebook. 

Va pup, cu drag, Sunshine.

2 Comments

Translate »