Cacao Scrub,  Face Bucharest,  Gel de dus cu Cola,  Masca de par cu cacao,  Review,  Ziaja

Iarna aceasta un trio perfect de la Ziaja!

Sunt indragostita de produsele Ziaja distribuite de Face Bucharest si dupa ce am folosit cateva produse de la ei am ajuns la cele cu cacao si gelul de dus cu cola. 
Masca cu cacao pentru par este deja terminata si-mi pare rau, dar pot sa o recumpar, fiindca este foarte accesibila la pret.

Nu stiu de ce, dar produsele acestea cu cacao de la Ziaja imi aduc aminte de Antalya, habar nu am de ce. Imi da o stare de bine si de confort maxim.

Masca pentru parul uscat/deteriorat cu unt de Cacao si Provitamina B5-200 ml.
Nu contine parabeni.
Netezeste firul de par si are proprietati regenerante. Previne ruperea firului de par si despicarea varfurilor. Nu incarca firul de par. 


Ingrediente:
Daca sunteti in cautarea unei masti bune, accesibila la pret (pana in 20 lei) si cu un miros ametitor, atunci aceasta de la Ziaja (se citeste Jaia) e perfecta. 

Textura este de creama light si se intinde usor pe toata lungimea parului. Se lasa cateva minute (eu las de obicei 5 minute) si clatesc bine. Folosesc masca de 2 ori pe saptamana. Parul ramane matasos, usor de pieptanat si parfumat.  Imi place enorm aceasta masca. 

Crema exfolianta de dus cu microgranule 200 ml.

Curata delicat pielea si elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Imbunatateste circulatia sangvina si oxigeneaza celulele pielii. Pielea devine moale si catifelata. 

Ingrediente:



Gelul exfoliant contine particule mici de exfoliant din pulbere de coaja de nuca. Exfoliaza eficient pielea corpului, lasand-o extrem de fina si curata. Nu lezeaza absolut deloc pielea, lasand-o parfumata. 
Nu am simtit nevoia de a folosi o crema dupa dus, asa ca m-am simtit rasfatata.

Imi place efectul de piele uniformizata si luminoasa. 
Cantitate 200 ml- pret aproximativ 25 lei.

Gel-sampon pentru copii cu aroma de cola-300 ml. 
Pret 20 lei in farmacii sau plafare.
Se recomanda copiilor peste 3 ani.

Are la baza agenti blanzi de curatare pe baza de plante. Creeaza o spuma bogata. Previne deshidratarea. Nu produce alergii. Testat de copii peste 3 ani, sub supraveghere pediatrica si dermatologica. 

Fara parabeni.

Ingrediente:


Este un gel de dus pentru copii, dar eu iubesc aceasta aroma de cola, desi cola in sine nu o recomand.
Nu beau cola ani buni si nu las nici pe cei de langa mine sa consume asa ceva.

Gelul de dus are mirosul identic a colei si face multa spuma, de aceea o folosesc si ca spumant de baie sau cand vrem sa ne relaxam picioarele, eu si sotul intr-un lighean cu apa calda. 

Lasa pielea curata si nu am avut nevoie sa folosesc crema sau lotiune de corp dupa baie. Ramane destul de mult timp acest miros pe piele. 

In aceasta perioada pana pe 13 decembrie puteti descoperi standul Ziaja la Romexpo, detalii aici.
Mi-as fi dorit si eu sa ajung la expozitie si sa-mi cumpar cat mai multe produse Ziaja, dar din pacate nu pot veni. 
Produsele Ziaja se gasesc in farmacii, plafare sau se pot comanda direct de la ei la adresa de mail: comenzi@facebucharest.ro

Care sunt produsele voastre preferate de la Ziaja?
Ce-mi recomandati?
Va pup, cu drag, Sunshine.
Translate »