Pandora

Winter Collection Pandora

Colectia de Craciun 2015 de la Pandora este creata pornind de la reinterpretari moderne ale motivelor clasice: stelele prind viata in inele si cercei delicati, fulgii de nea cristalizati se astern peste talismane si pandantive, iar fundele elegante impodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.
Fie ca te atrag talismanele colorate, simbolice pentru veselia ce insoteste Craciunul traditional, sau, dimpotriva, alegi inele, cercei, pandantive sau bratari impodobite cu zirconiu cubic stralucitor, perle sau cristale, in noua colectie vei gasi cu siguranta cadoul potrivit de sarbatori, pentru tine sau pentru o persoana apropiata.

Seria Sentimente dragi poate deveni cadoul perfect sub bradul de Craciun, pentru persoana iubita. Inspirat de funda emblematica  Pandora, acest set exclusiv cuprinde bijuterii decorate cu o funda feminina, realizate din argint 925, pietre sclipitoare si perle de cultura de apa dulce. Creat pentru a decora deopotriva bratari si coliere, pandantivul cu funda si perla, finisat manual, reprezinta un simbol atemporal al gratiei, iar cerceii delicati dau o nota rafinata oricarei tinute.

Translate »