Site icon

Empties December 2015

Am strâns ceva produse pe care le-am consumat cu plăcere sau altele care au expirat. A venit timpul să le vedeți și voi, apoi vor merge la coșul cu gunoi. 

Masca pentru păr Nutritive varianta mini de 75 ml o gasiți aici de la Helen Seward. Mi-a plăcut enorm, ca toate produsele profesionale de la Helen Seward. Hidratează firul de păr, ușurează pieptănarea și dă strălucire părului. Am nevoie de varianta mare, cu siguranță.

Exfoliantul Balea cu unt și lămâie și-a făcut treaba bună, dar nu m-a dat pe spate mirosul. Prețul de 6 lei a fost bun. Nu voi recumpăra produsul, în schimb voi căuta altă aromă de la Balea.

Loțiunea de corp cu 12 %  Glycolic AHA de la Neoteric Cosmetics este foarte șmecheră. Dacă aveți coșuri pe corp, foliculită sau cicatrici această loțiune este pentru voi. Costă doar 47 lei și se găsește pe Iherb, vedeți aici. Cantitatea e de 340 g. Va ajunge pe o perioadă mai lungă de timp. 

Loțiune reparatoare după plajă Bioderma. Mi-a plăcut, dar nu am putut să o consum pe toată. O voi recumpăra la anul.

Photoderm Max Spray SPF50+ mi-a plăcut enorm. Protejează pielea de soare și o voi recumpăra la anul.

Sun Dance Med nu mi-a plăcut deloc. 

Kiss my Face, deodorant lichid fară parfum de pe Iherb, vedeți aici. Mi-a plăcut mult și voi recumpăra acest produs sau un deo stick de la același brand. Nu conține aluminiu sau parabeni, dar are și prețul bun, până în 20 lei.

Toner Facial cu Acid Glycolic de la Reviva Labs de pe Iherb, vedeți aici. Nu mi-a plăcut și a expirat. 

Cremă de corp cu trandafiri Rosa Damascena de la Rosmarin Kozmetik. Mi-a plăcut enorm. Voi recumpăra produsul când voi merge în vacanță în Turcia.


Gel de duș Carambola din Malaezia aici. Ador acest miros și voi recumpără de fiecare data când voi comanda la Yves Rocher.


Cremă cu 10 % Glycolic AHA de la Neoteric Cosmetics de pe Iherb. Este o cremă foarte bună dacă vă doriți un ten luminos și fără pete pigmentare. Se găsește aici. Se folosește neapărat o cremă cu protecție solară cu SPF minim 30 de fiecare dată când ieșiți afară.

Mască pentru ten cu Acid Glycolic, dovleac și miere. Nu m-a dat pe spate și nu o voi recumpăra. Se găsește aici.

Ulei de argan  pentru păr de la Helen Seward este senzațional. Am nevoie de full size-ul produsului și-l voi recumpăra de la Mondo kosmetik foarte curând.  

Biosilk Maracuja Oil mi-a plăcut extrem de mult. Trebuie să-mi cumpăr full size-ul. 

Maybelline New York Lash Sensational aici. Este cea mai bună mascara pe care am încercat-o vreodată. Am să o recumpăr. 


Ser protector pentru păr de la Yves Rocher aici. Iubesc acest produs și trebuie să-l recumpăr. 


Gel de duș & șampon pentru bărbați de la STR8. Ne-a plăcut și vom cumpăra o altă aromă.

Mască pentru netezirea părului de la Ziaja. Netezește firul de păr și are proprietați regenerante. Previne ruperea firului de păr și despicarea vârfurilor. O voi recumpăra neapărat. Se găsește aici.

Mască de față de la Ziaja 7ml. Compoziție hipoalergenică, pentru piele uscată, sensibilă și iritată. Elimină roșeața și senzația de arsură a epidermei, oferind un efect imediat de calmare. Hidratează, catifelează și îmbunătațește elasticitatea pielii.

Eșantion de la Palmer’s. Loțiune de corp cu cacao. Nu mi-a plăcut.

O groază de eșantioane cu șampoane, măști și ulei de argan de la Helen Seward. Le găsiți aici. Le iubesc pe toate și acest brand profesional este la sufletul meu. Cu ajutorul lui am părul sănătos și frumos, în plus au prețuri foarte accesibile. 

Dacă vă gândiți să dați o comandă de pe Iherb pentru prima dată, nu uitați să folosiți codul KVB676 pentru un discount de 5$ sau 10$. 
În plus, în luna decembrie au livrarea gratuită prin airmail la suma de minim 40 $ și puteți alege să plătiți prin Paypal, în caz de pierderea coletului, aveți șanse să vă recuperați banii. Dacă depășiți suma de 60$ profitați de 10% reducere la tot coșul cu cumpărături. 

Vă las și cu clipul.
Vă pup, cu drag, Sunshine!


P.S. Vă mulțumesc mult pentru vizită și nu uitați să-mi lăsați comentariile voastre prețioase mai jos!

Exit mobile version