Beauty

Best Off:Cele mai bune produse pentru par din 2015

Anul 2015 a fost un an tare bun pentru părul meu. Am scăpat de încurarea lui. Chiar arăta ca o măciucă.

Azi vă prezint cele mai bune produse pe care le-am descoperit pentru podoaba mea capilară și pe care le recomand, cu mare drag!

  1.  Sampon cu Keratina si Ulei de Argan de la Anian. Mi-a plăcut extrem de mult. Nu mi-a încurcat părul deloc și la hidratat până la vârfuri. Nu mi-a provocat mătreață. Review aici.
  2. Șamponul de la Helen Seward cu Argan a fost o revelație pentru părul meu. A fost cel mai mare motiv care m-a scăpat de foarfec. Se găsește aici, iar clipul îl vedeți aici.
  3. Şampon stimulator anti-căderea părului de la Yves Rocher. Părul meu este foarte rezistest acum și chiar la pieptănare nu se rupe deloc.
  4. Șampon-cremă non-spumant de la Yves Rocher. Mi-a plăcut extrem de mult și l-am recumpărat. Review aici.
  5. Șamponul Cremă Nutrireparator de la Gerovital îl folosesc în prezent și mai am puțin din el. Tare îmi place și review-ul îl puteți vedea aici.
  6. Mască Tratament Intensiv Hidratantă Kativa Macadamia. Îmi doresc să o recumpăr la anul, dar într-o cantitate mai mare. Review aici.
  7. Mască cu Keratină, Argan, Shea și Jojoba de la Anian. Îmi pare rău că nu am scris un review despre ea. Pur și simplu uitasem și am aruncat ambalajul, dar cu siguranță o voi recumpăra la anul.
  8. Masca Argan Alchemy 500ml de la Helen Seward este tare mișto și am vorbit despre ea și tot setul aici.
  9. Ulei de argan Helen Seward îl ador, dar din păcate s-a terminat. Mi-l doresc în varianta mare tot anul. Îmi dă o strălucire fabuloasă a părului.
  10. Botanic Therapy– Ser protector pentru păr de la Yves Rocher. Mi-a redat rezistența părului și nu-l încarcă absolut deloc. Am vorbit un pic aici despre produs.
  11. Spuma cu Keratină Lichidă Anian. O spumă care nu încarcă firul de păr și are protecție termică. Review aici.
  12. Keratina Lichida de la Anian. Review aici. Este un produs eficient și cu o cantitate mare.

Sunt foarte mulțumită de toate produsele menționate mai sus, care mi-au ușurat viața și mi-au redat sănătatea și frumusețea părului lung.

Nu este deloc ușor să întreții un păr lung, dar m-am deprins și nu am curaj să-l tai.
Să fiu sinceră mă bate gândul să-l tund și să-l vopsesc, dar îmi este frică că voi regreta așa că mai rabd până la primăvară pentru a lua o decizie.
Părul meu este sănătos, strălucitor și puternic, de aceea nu are rost să-l tund.
În 2016 îmi doresc să descopăr branduri noi și produse de calitate pentru părul meu.
Voi ce produse pentru păr ați descoperit în 2015?
Vă pup, cu drag, Sunshine! 

Translate »