Gearbest

Gearbest is for you!

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place shopping-ul online și caut mereu, pe lângă modele care să îmi placă și prețurile să fie avantajoase.
Căutând pe net am dat de site-ul chinezesc Gearbest cu haine foarte chic, dar interesante în același timp.


Nu este un site destinat în exclusivitate hainelor și accesoriilor, aici găsești și produse de IT, electronice, jucării dar eu m-am oprit în această zonă de îmbrăcăminte și accesorii, bijuterii.

Am găsit chiar  și accesorii pentru păr pe care nu le-am întâlnit în România și la prețuri foarte bune. 

Mi-a plăcut inelul gen unghie cu coroană care arată extrem de bine, iar gentuța cu pisică și bufniță este funny. Le puteți vedea în poza de mai sus .
La Gearbest am găsit chiar și rochii al anilor ’50 ceea ce mi se pare tare interesat și drăguț.



Aceste patru rochii sunt superbe, evidențiază talia și au nuanțe pe placul meu. 
Le-aș purta cu mare plăcere în primăvară-vară. Sunt foarte lejere și este în stilul retro.Prețurile mi se par destul de bune , începând de la 11,3 $ depinde de mărime

Pe lângă rochii retro, pe site găsiți și haine cu diferite imprimeuri; tigri, minioni, pisici, galaxie și multe altele.

Această rochie Vintage costă doar 16$ și este absolut superbă!
În plus are transportul absolut gratuit.

Sunt o persoană extrem de comodă și-mi place să dau comenzi online, e mult mai comod să fac shopping din fața calculatorului si încă un avantaj ar fi acela că nu voi vedea același model pe mai multe persoane.



Deseori sunt în impas cu produsele pentru bărbați, dar se rezolvă cu acest site. În luna februarie se apropie ziua îndrăgostiților și avem nevoie să cumpărăm ceva special partenerilor noștri și, atunci ne vine în ajutor acest site cu produse interesante și ieftine. 
Ca să ajungă la timp, trebuie să dăm comenzile ceva mai devreme, ca livrarea să nu depășească data e 14 februarie, dar dacă depășește, putem da cadoul de Dragobete.

Vă pup, cu drag, Sunshine! 
Translate »