I’m in love by Melkior

I’m in love by Melkior

I’m in love! De Valentine’s Day si Dragobete.

În februarie avem suficiente motive să marcăm dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie îl sărbătorim pe Dragobete, moment care marchează începutul primăverii; între timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sărbătorim pe Valentina.
Și cum dragostea este asociată cu cea mai înflăcărată culoare – roșul – Melkior vă propune să vă alegeți cosmeticele preferate din colecția I’M IN LOVE: aici.

Purtați în februarie nuanțele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano. Dintre cele mai luminoase și strălucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteți conta în februarie pe Cayenne, Coral Crush și Sorbet.

Și manichiura trebuie să arate impecabil acum. Iată nuanțele de ojă potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi. Sau puteți încerca tonurile moderne de oja semipermanentă Ever Red, Cherry, Twist. Până și pila de unghii respectă sloganul lunii!

Pila de unghii I’M IN LOVE.


Noua pilă de unghii I’M IN LOVE creată de Melkior este o pilă cu 2 fețe, ideală pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapidă și precisă. Are abrazivitate 180/240. Este subțire și ușor de manevrat.


Happy Valentine’s Day!
Translate »