Beauty

Favoritele lunii Ianuarie 2016

Luna Ianuarie şi un pic din februarie am chiulit şi sper să mă iertaţi. Eu am revenit la Bucureşti şi până mă aranjez va dura un pic.

În Ianuarie am avut multe produse favorite.

  1. Despre istoria Fragonard am scris aici, iar despre parfumul Soleil voi reveni cu un articol. Parfumul m-a fermecat şi m-a cucerit de la primul puff. Voi fi clienta fidelă a magazinului Nadia Perfumes.
  2. Ser anti-age cu ulei de argan, jojoba, catina, macese, lemn de trandafir, 30 ml de la Qi Cosmetics . Voi reveni cu review la acest produs minunat!
  3. Perie descalcitoare D-tangle de la Mondo Kosmetik este o minune la doar 21 lei. O recomand din suflet!
  4. Balsam leave in pentru par vopsit 200ml de la Helen Seward. Deși nu am părul vopsit am ales acest produs pentru hidratare și bine am făcut. Un produs senzațional!
  5. Fluid Hrănitor cu efect de îndreptare  pentru părul uscat și rebel de la Helen Seward. Revin cu mai multe informații despre toate produsele profesionale de la Helen Seward Milano.
  6. Despre Ziaja ați mai auzit de la mine și-n blogosferă, dar mai nou am folosit 2 produse de la Ziaja Med de care vă voi vorbi separat. În preferatele lunii a intrat șamponul calmant pentru scalp sensibil. Mi-a salvat scalpul și dacă aveți aceste probleme vi-l recomand.
  7. Tot de la Ziaja am descoperit săpunul lichid cu Ceai& Scorțișoară care miroase genial. Spală foarte bine mâinile și nu le usucă. Deja e pe terminate și vreau să încerc și celelalte săpunuri lichide.
  8. Încă un produs care m-a impresionat de la Ziaja este antiperspirantul roll-on fresh fără săruri de aluminiu din gama Olive Leaf. M-a protejat de transpirație foarte bine.
  9. Cake Eyeliner Black Melkior voi reveni cu un review la acest produs+poze.
  10. Oja Lucioasă Disco Power de la Melkior este senzațională. Se usucă repede, opacă și rezistentă.
  11. Pastă de dinți Xyli White  de la Now Solution de pe Iherb. Recomand să o încercați. Ingrediente faine, preț avantajos, curăță excelent dantura și are 181 g.
  12. Elf Cosmetics small angled brush 1 brush  și comanda o primisem aici.
  13. Fardul de sprâncene, Quick Dry Top Coat și Matte Top Coat de la Golden Rose sunt ieftine și bune. Haul aici.
  14. Real Techniques by Samantha Chapman limited edition deluxe, iar pensula  preferată din acest set este Fine Liner Brush și este o pereche minunată cu Cake Eyeliner de la Melkior. Haul aici.
  15. The One Wonder Lash Prismatic Mascara de la Oriflame în nuața albastru. O ador și o voi recumpăra.
  16. M-am îndrăgostit iremediabil de blush-ul Rosa Pesca de la Deborah, cumpărată de aici.
  17. Max Factor Pan Stik îmi place la nebunie, deși nu e nuanța mea.
Voi ce preferate ați avut în luna ianuarie?
Nu vă zgarciți la distribuirea articolului și comentariile voastre îmi fac ziua mai frumoasa!
Vă pup, cu drag, Sunshine!
Translate »