Beauty,  Fashion

New Arrivals by Takko Fashion Romania

Primăvara începe uneori și în februarie! Pentru că februarie este luna iubirii, luna în care purtăm cel puțin o dată ceva roșu. Luna în care începem să purtăm culori, să schimbăm haina de iarna cu una mai primăvăratecă, luna în care accesoriile sunt mai puțin acoperite.

Lumea Takko am descoperit-o 3 ani în urmă şi de atunci sunt clientă fidelă. Îmi plac hainele lor, fiindcă sunt calitative, la preţuri accesibile şi simpatice.

Takko vă prezintă pentru această lună articole în tonuri de roz și albastru. Culori pastelate, care pot fi combinate în funcție de moment sau stare. Anul acesta culorile reprezentative sunt rozul-cuarţ şi albastrul-seren care dau naştere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată, această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se regăseşte în asocierile tradiţionale de culori.

Bluze și jachete, pantaloni și fuste, lenjerie intimă și accesorii care nu se demodează și care se pot asorta indiferent de circumstanțe.

La Takko găsiți și produse în mărimi mari aflate în tendințele acestui an: culori, dungi și imprimeuri.

La cumpărăturile efectuate până pe 14 februarie beneficiezi de o reducere de 20% la articolul preferat, în perioada 15-28 februarie!

Mi-am cumpărat o pereche de blugi foarte comozi și a primit cuponul cu 20% reducere pentru urmatorul articol preferat la alegere, valabilă în perioada 15.02-28.02 2016.
Am nevoie să reînnoiesc garderoba, așa că ne vedem la Takko!
Vă plac hainele și accesoriile de la Takko Fashion?
Vă pup, cu drag, Sunshine!
Translate »