Haul+Unboxing Yves Rocher Aprilie 2016

Haul-Unboxing-Yves-Rocher-Oferta-Martie-beautybysunshinecom

Fix cu o zi inainte de a se termina camapania din luna martie de la Yves Rocher am dat o comanda. Mi-a placut foarte mult ca, ofereau un parfum din 2 la alegere, la suma de 99 lei.

Eu mi-am ales apa de parfum Quelques Notes D`Amour  la 30 ml, dar aveau si apa de parfum So Elixir Purple tot la 30 ml.  Ambele variante le am si-mi plac, dar trebuia sa fac o alegere.

Inca o oferta interesanta am prins si anume 3 sampoane la preturi diferite la suma de 35 lei si am primit cadou o sacosica pentru cumparaturi, tare simpatca.

Samponul pentru netezirea firelor de par l-am avut in trecut si mi-a placut foarte mult, cel pentru matreata tocmai l-am terminat, iar cel pentru volum imi doream sa-l incerc.

Am multe geluri de dus la baie, dar cand vine vorba de oferte interesante de la Yves Rocher cum a fost in aceasta campanie, nu puteam sa nu profit. Gelurile de dus Jardins Du Monde la set a cate 2 produse la -15 lei.

Eu mi-am  ales preferatul meu gel de dus, Carambola de Malaezia care-mi place foarte mult si a intrat instant la raftul din baie. Celelalte trei, Floare de Magnolie, Bob de Cafea si Rodie vor merge sa le fac cadou, cuiva drag.

 

Am remarcat pe site inca o oferta tentanta care a intrat direct in  cos. Si anume, setul a cate 3 produse la pretul de 40 lei.Setul contine:  lotiunea pentru corp cu zmeura, gelul de dus gomant cu seminte de zmeura si crema  pentru maini cu vanilie picanta din colectia de  Craciun.

Desi, ati vazut cat de multe geluri de dus mi-am cumparat, tot nu putea lipsi din cos si gelul meu preferat cu trandafiri,  care era si el la reducere. Vedeti aici si, inca este la reducere de 13,5 lei in loc de 19,5  lei.

La suma de 59 lei puteam sa-mi aleg un produs din cateva, iar oferta cuprindea un rimel din 3, crema hidratanta impotriva petelor rosii Serum Vegetale sau un produs supriza la pretul de maxim 85 lei,iar eu am ales crema hidratanta.

Livrarea acestor bunatati a fost absolut gratuita prin Curierul Cargus.

Au aparut multe nouatati tentante si delicioase si le puteti descoperi aici.

 

Va las si cu clipul meu:

 

Nu uitati sa-mi lasati si un comentariu la plecare si anume, ce produse imi recomandati de la Yves Rocher!

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

You may also like

2 Comments

  1. Nu este rau, pe mine m-a ajutat de aia l-am si recumparat. Acum nu stiu daca este eficient pentru toata lumea.

  2. Cum este samponul contra matretii ? Fiul meu se confrunta cu matreata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.