Beauty

Frumusetea Macilor pe Chipul Romancelor!

Gerovitital-Plant-Flori-De-Mac-Gama-ulei-ecocert-Farmec-beautybysunshinecom

Noua Gama Gerovital Plant -Secretul Frumusetii Romancelor! 

Romancele sunt frumoase!  

Cu acest slogan, Gerovital Plant lanseaza o gama intreaga de produse cosmetice cu formulari usoare de tip creme gel, ce sa confere hidratare si prospetime.

Produsele sunt cu actiuni multipla (hidratare, nutrire, protectie, antirid, antioxidare, calmare etc) si „fara conservanti” sau parabeni.

Toate produsele au un ingredient comun de origine naturala, organica: Ulei ecocertificat din Flori de Mac, ingredientul ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor sensibile, deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.

 

Uleiul organic din flori de Mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitati ale pielii, iar uleiul din flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.

Produsele sunt destinate persoanelor cu varsta peste 25 de ani si se bazeaza pe principii active naturale ce asigura o buna toleranta si compatibilitate cu pielea.
Produsele sunt hipoalergenice fara parabeni sau conservanti.

 

Ulei Organic de Floare de Mac este obtinut din petalele de Papaver rhoeas, planta provenita din culturi organice, fara pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Compusii benefici ai plantei sunt puternici antioxidanti care protejeaza celulele pielii de stresul oxidativ, prin actiune antiradicalica, de inhibare, activare, sau protejare a enzimelor specifice din corp și prin conservarea conținutului de antioxidanți proprii organismului. Totodată sunt substantelor antioxidante, antiradicalice si antiinflamatoare. Aplicate pe suprafata dermului, imbunatatesc functia de bariera a pielii.

 

Ulei natural Inca Omega si Ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidica a pielii, previn procesele de imbatranire prematura a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii.

Uleiurile naturale: Jojoba, Squalan, Avocado, Soia hranesc, regenereaza, protejează, mentin integritatea functiei de bariera a pielii.

 

Vitaminele A si E sunt doi antioxidanti puternici ce asigura un plus de protectie fibrelor de colagen si elastina, pastrandu-se integritatea structurala a acestora, deci implicit diminuarea ridurilor si prevenirea aparitiei lor.

Ceramidyl-Omega este un ingredient activ complet, de origine vegetala, un amestec original de acizi grasi esentiali (omega 3, omega 6 şi omega 9) si glico-ceramide pure. Acesta imbunatateste procesele de restructurare epidermica, reface functia de bariera a pielii si implicit capacitatea acesteia de a retine apa. Pielea este mai hidratata, cu capacitate crescuta de aparare la agresiunea zilnica a factorilor de mediu, mai elastica si mai tonica.

 

Aquaxyl este un ingredient hidratant de exceptie, un amestec de glucozide de origine naturala si vegetala, fara conservanti, fara alergeni si GMO free. Optimizeaza rezervele dermale de apa prin cresterea continutului de glicozaminoglicani (acid hialuronic si condroitin sulfat), principalele substante rezervor care capteaza apa in piele.
 Demachierea:
Lapte demachiant aici, Lotiune tonica antioxidanta aici si apa micelara hidratanta aici.
Ingrijirea speciala a tenului:
Crema microderm-abraziune aici, crema hidratanta aici, crema antirid revitalizanta SPF 10 aici, crema fermitate pentru ochi si buze aici si crema nutritiva cu multivitamine aici.
Ingrijire corp:
Crema restructuranta  antivergeturi aici si crema termica anticelulitica aici.
Ingrijirea parulului:
Sampon aici si balsam aici.

 

Toata gama de la Gerovital Plant arata foarte bine, iar samponul si balsamul intra azi la baie.

Cum vi se pare gama noua?

Va tenteaza ceva?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

4 Comments

  • Sunshine32

    Buna! Se pare ca faci parte de romancele superbe!
    Sa ai o zi minunata, te pup!

  • Cristina

    Nu stiu sigur cum s-a intamplat, poate prezentarea a fost atat de incantatoare ca m-a determinat sa cumpar aproape toata gama, am incercat; lotiunea tonica, apa micelara, crema contur ochi si buze, crema microderm-abraziune si crema de noapte. Imi place tot ce am folosit. Merita incercate.

Translate »