• Home
  • /
  • Fashion
  • /
  • Lansare colectie Crystal Queen by Victoria Sava

Lansare colectie Crystal Queen by Victoria Sava

beautybysunshinecom-oana-roman

Miercuri 27 aprilie 2016, ora 19, va avea loc lansarea colectiei Haute Couture, Crystal Queen, semnata Victoria Sava.

Evenimentul va avea loc la Phoenicia Grand Hotel, intr-un décor grandios,  caracterizat prin stil si eleganta.

Numeroase vedete, bloggeri si reprezentanti ai presei on line, scrise si audiovizuale, vor  participa la acest eveniment special.

 

Victoria Sava este un designer roman de origine basarabeana. Absolventa a Facultatii de design din Chisinau in anul 2001, Victoria Sava are deja 15 ani de experienta in domeniul modei si activeaza in Romania de 5 ani. Dupa participari cu success la Fashion Week Bucuresti si Iasi . Victoria si-a lansat prima colectie individuala anul trecut, iar in 2016, prezinta ce-a de-a doua colectie ca si designer independent.

In cei 5 ani de activitate in Romania, Victoria Sava a realizat numeroase colaborari cu vedete din Romania si creatiile sale au fost purtate la evenimente speciale din viata acestora.

 

Anca Turcasiu, Gratiela Duban,  Deea Maxer,  Marguerita de la Clejani , Iana Novac , Florentina Opris , Oana Roman , Julia jianu , Laurette ,  sunt cateva din vedetele ce poarta creatii Victoria Sava.

 

Colectia Crystal Queen, a pornit de la ideea de a crea rochii speciale pentru femei speciale, din dorinta de a aduce pe podium o femeie eleganta, imbracata in creatii Haute Couture. Peste 30 de tinute fine, elegente dar sclipitoare, vor fi prezentate de peste 20 de modele , vedete dar si manechine profesioniste.

 

Colectia de rochii de seara, a fost creata cu maiestrie de o echipa de profesionisti in croitorie si broderie si toate piesele au fost lucrate manual.

 

S-au folosit materiale pretioase, fine si rare: dantele Chantilly, tuluri, voaluri de matase , cristale Swarovski, cristale de Bohemia, paiete, toate in culori diverse si complementare, pasteluri dar si culori tari .

 

Creatiiile sunt lucrate manual in tehnica haute couture si au necesitat mai bine de 3 luni de munca asidua . Multe din creatii au necesitat chiar si o saptamana de lucru fiecare, pentru a putea fi realizate impecabil.

 

Fiecare piesa din colectie are broderii si aplicatii realizate manual , cea mai spectaculoasa fiind o rochie pe care s-au aplicat peste 2000 de pietre si cristale.

 

Evenimentul de lansare a colectiei va fi special si prin atmosfera creata de muzica live. Invitatii se vor delecta cu un concert de soft jazz , interpretat de trupa Quality Show .

 

Pe scena vor defila mai multe vedete ce colaboreaza cu Vctoria Sava de multi ani. Julia Jianu, Marguerita de la Clejani, Gratiela Duban, Laurette sau Deea Maxer.

 

Va invitam sa fiti parte a unui eveniment special, plin de eleganta si bun gust. Moda de calitate, muzica de calitate si invitati de calitate.

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  • Lamiita P

    22/04/2016 at 10:52

    Un eveniment spectaculos, sunt convinsa si ar fi pacat sa ratezi asa ceva. Am vazut creatiile ei si sunt superbe, foarte inspirate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »