Beauty

Cosmeticele Favorite din Luna Martie 2016

Favoritele-lunii-martie-2016-beautybysunshinecom

In luna martie am folosit mai multe produse, unele au fost redescoperite iar altele au fost noutati pentru mine.

In luna martie am intrat in programul Buzzstore si Secom si imi alesesem 2 creme, din care cea cu Vitamina B12 se afla in favoritele lunii. Am indragit aceasta crema din prima clipa.

Crema cu B12 am ales cu scopul de a-mi calma si a-mi regenera tenul dupa exfolierea chimica cu Acid Glycolic 10% aleasa tot in acest program si sa-mi calmeze tenul sensibil dupa folosirea Retinolului de 1% de la aceeasi marca Life-Flo.

Crema are o tenta rosiatica datorita componentei de Croton Lechleri Kresin extract, adica Sangele Dragonului.

Crema lasa tenul extrem de catifelat chiar si a doua zi si reda confortul tenului in cateva minute. Crema este minunata ca si baza pentru machiaj, fiind foarte lejera si non-grasa.

 

Luna martie dar si aprilie, mana mea se intindea dupa apa de toaleta Naturelle Osmantus de 75 ml de la Yves Rocher.

«Mi-am imaginat un parfum revigorant si senzual. Notele de mijloc florale ale extractului de Iasomie Sambac si ale esentei naturale de Osmanthus, colorata si feminina, asociate cu vivacitatea esentei de Lamaie si accentele sofisticate ale esentei de Cedru.» Michel Girard, Parfumier.

 

Crema hranitoare anti-age cu unt de shea, ulei de rosa mosqueta si smochin, natural, Qi Cosmetics, 60ml se gaseste aici sau aici. Este o crema minunata cu ingrediente naturale si Bio preparata cu dragoste in Romania si contine ingrediente hranitoare anti-age, concentrata si bogata in elemente nutritive, regenerante, anti-imbatranire si revitalizante. Eu o prefer seara inainte de culcare, iar dimineata ma trezesc cu un ten ca de bebelus.

 

In materie de curatarea mainilor am folosit sapunul lichid cu miros de liliac, aroma  pe care o iubesc de cand ma tin minte, iar acest sapun curata bine mainile si nu le agreseaza. Nu am simtit nevoia de a folosi vreo crema de maini dupa ce am folosit acest sapun si mi-a parut rau ca s-a terminat, dar am pus la baie un alt sapun tot din gama noua de la   On Line cu Magnolie si Lotus  care miroase si acesta minunat. Cantitatea este destul de mare de 500 ml si mi-a ajuns destul de mult timp.

 

In materie de machiaj am redescoperit rujul mat de la Sleek in nuanta Petal care-mi place enorm, dar ca sa nu-mi usuce buzele foloseam inainte balsamul de buze cumparat de pe Iherb aici in varianta cu miere organica si buzele mele aratau hidratate si frumoase.

 

Daca tot a venit caldura ma atrag mai mult nuantele mai deschise si am redescoperit creionul-ruj de la Melkior aici in nuanta Mystic. Este usor de aplicat, hidratant si destul de rezistent pentru un creion-ruj.

 

In trecut nu imi placea sa aplic vreo pudra pe fata, fiindca arata destul de nenatural, prafos si destul de vizibil, dar am descoperit pudra de la Rimmel London Stay Matte si m-am indragostit de ea. Are un pret minunscul de pana in 15 lei si este foarte fina. Isi face treaba bine si nici macar nu se vede si nu se simte ca am pudra pe ten. Pur si simplu, minunat!

 

Imi doream si inca imi doresc paletele Naked de la Urban Decay si imi permit sa le cumpar, dar imi cumparasem deja de pe Aoro “Dupe-urile” de la Makeup Revolution si mi-am zis ca trebuie sa le folosesc. M-a cucerit in luna martie Icon 2 de la acest brand si imi plac foarte, foarte mult nuantele iar fardurile nu sunt deloc prafoase, asa ca, sa mai astepte originalurile, fiindca imi plac aceste paletute.

 

Dupa multe review-uri pozitive citite despre  eyeliner-ul-serum de la Physician’s Formula de pe iherbm-am hotarat pana la urma sa mi-l cumpar. Eu am pleoapele cazute, un pic si majoritatea tusurilor pentru ochi se transferau pe pleoapele de sus si era destul de enervant si  chiar inestetic.

Ma bucur enorm ca am descoperit acest produs minunat. Nu mi se transfera si ramane fixat toata ziua pana la demachiere, fantastic.

Daca aveti chef sa vizionati si clipul cu favoritele lunii, il vedeti aici:

Voi cu ce favorite va laudati in luna martie?

Va pup, cu drag, Sunshine!

2 Comments

Translate »