Yves Rocher New Collection Plaisirs Nature

Colectia-Plaisirs-Yves-Rocher-Toata-Gama-Nuca-de-cocos-beautybysunshinecom - Copy

Colectia Nuca de Cocos Plaisirs Nature

Am ales poza de profil cu toata gama cu Nuca de Cocos din noua colectie Plaisirs Nature, fiindca are cele mai multe produse si de care, deja m-am indragostit.

Yves Rocher  a selectionat Nuca de Cocos cu aroma sa dulce, delicioasa, ce ofera pielii seductia sa senzuala si subtila…

O atingere plina de savoare incalzita de note solare sublime, cu accente lemnoase si delicate.

Colectia cu Nuca de Cocos contine noua produse: Gel de dus nectar la 400 ml si 200 ml, ulei satinat pentru dus la 200 ml, sapun exfoliant la 200 g, sapun la 80 g, cub efervescent pentru baie 15 g, lapte catifelat pentru corp la 390 ml cu pompa si la 200 ml, exfoliant pentru corp la 150 ml, crema delicata pentru corp la 150 ml si apa de toaleta la 20 ml si la 100 ml.

Colectia Vanilie Bourbon Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Vanilie-Bourbon-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Yves Rocher a selectionat Vanilia Bourbon cultivata dupa traditiile din Insula Bourbon. Fiind parte a familiei orhideelor, parfumul sau ofera pielii un voal de senzualitate satinata, asemeni unei atingeri calde, fascinate. Aroma sa se deschide in accente luminoase, apoi isi dezvaluie personalitatea suava si invaluitoare.

Colectia cu  Vanilia Bourbon contine noua produse: Gel de dus nectar la 400 ml si 200 ml, ulei satinat pentru dus la 200 ml, sapun exfoliant la 200 g, sapun la 80 g, cub efervescent pentru baie 15 g, lapte catifelat pentru corp la 390 ml cu pompa si la 200 ml, exfoliant pentru corp la 150 ml, crema delicata pentru corp la 150 ml si apa de toaleta la 20 ml si la 100 ml.

Colectia Mandarina-Lamaie-Cedru Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Mandarina-lamaie-cedru-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Accente parfumate, un cocktail intens stimulator, cu uleiuri esentiale de Mandarina, Lamaie si Cedru, pentru un ritual care va reda intreaga energie! De fiecare data cand sunteti in cautarea fortei vitale.

Colectia Mandarina-Lamaie-Cedru contine patru produse: Apa de toaleta la 100 ml si 20 ml, crema delicata pentru corp la 150 ml, exfoliant pentru corp la  150 ml si sapun exfoliant la 200 g.

Colectia Zmeura-Menta Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Zmeura-Menta-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Yves Rocher a selectionat esenta de Menta pentru notele sale aromatice, care insufla un val de prospetime intensa.

Veritabil intensificator de energie si vitalitate, contribuie la redarea tonusului. Prospetimea sa revigoranta, subtil asociata cu notele acidulate de Zmeura dau nastere unui cocktail plin de stralucire si dinamism.

Colectia Zmeura-Menta contine cinci produse: Lapte catifelat pentru corp la 200 ml, cub efervescent pentru baie 15 g, sapun la 80 g, gel de dus gomant la 200 ml si gel de dus nectar la 400 ml si la 200 ml.

Colectia Lamaie & Busuioc Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Lamaie-Busuioc-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Sub soarele Mediteranei, Yves Rocher a selectionat esenta de Lamaie, pentru notele sale stimulatoare si energizante. Vivacitatea accentelor sale citrice, tonfiante si spontane evidentiaza prospetimea efervescenta si plina de viata.

Botanistii nostri au asociat-o cu notele aromatice revigorante si  revitalizante ale Busuiocului. Impreuna, va lumineaza diminetile cu efectele lor binefacatoare.

Colectia Lamaie & Busuioc contine cinci produse: Lapte catifelat pentru corp la 200 ml, cub efervescent pentru baie 15 g, sapun la 80 g, gel de dus gomant la 200 ml si gel de dus nectar la 400 ml si la 200 ml.

Colectia Mango & Coriandru Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Lamaie-Busuioc-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

 

Yves Rocher a selectionat Coriandrul, recunoscut in mod traditional pentru proprietatile sale tonifiante.

Uleiul esential de Coriandru isi regaseste toata bogatia in inima fructelor rotunde si crocante ale plantei cu acelasi nume.

Aroma sa florala, condimentata si prospetimea usor picanta si revigoranta, completate de notele colorate si vibrante de Mango va poarta in mijlocul elanului de vitalitate ce va stimuleaza simturile.

Colectia Mango & Coriandru  contine cinci produse: Lapte catifelat pentru corp la 200 ml, cub efervescent pentru baie 15 g, sapun la 80 g, gel de dus gomant la 200 ml si gel de dus nectar la 400 ml si la 200 ml.

 

Colectia Floare de Portocal, Lavanda & Petit Grain Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Floare-de-Portocl-Lavanda-Petit-Grain-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Yves Rocher a ales o selectie de uleiuri esentiale cu proprietati binefacatoare recunoscute, Lavanda, Petit Grain si Floare de Portocal, pentru un ritual relaxant dedicat unor momente de exceptie, oricand dorim sa ne oferim ingrijire reconfortanta…

Colectia Floare de Portocal, Lavanda & Petit Grain  contine patru produse: Sapun exfoliant la 200 g, exfoliant de corp la 150 ml, crema delicata la 150 ml si apa de toaleta 100 ml si 20 ml.

 

Colectia Masline & Petit Grain Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Masline-Petit-Grain-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Pentru a va oferi un moment de relaxare si seninatate, Yves Rocher a selectionat extractul de Masline, pentru evocarea sa plina de stralucire si uleiul esential Petit Grain, originar din bazinul mediteranean. Obtinut prin distilarea frunzelor si crengutelor de Portocal Amar, uleiul esential Petit Grain este utilizat in mod traditional pentru proprietatile sale relaxante recunoscute. Parfumul sau agreabil, cu note florale si vivifiante, ajuta la eliberarea spiritului, pentru un moment de relaxare si serenitate.

Colectia cu Masline & Petit Grain contine cinci produse: Gel de dus nectar la 400 ml si 200 ml, ulei satinat pentru dus la 200 ml, sapun la 80 g, cub efervescent pentru baie 15 g si  lapte catifelat pentru corp la 200 ml.

Colectia Migdale & Floare de Portocal Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Migdale-Floare-de-Portocal-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Migdala este o adevarata comoara a naturii, catifelata asemeni unui rasfat reconfortant. Yves Rocher va transpune in delicatetea invaluitoare a notelor sale suave si cremoase.

In asocierea cu absolutul apei din Floare de Portocal, o aroma revigoranta cu accente delicate si dulci va rasfata simturile cu miresmele sale relaxante si proprietatile sale calmante recunoscute.

Colectia cu Migdale & Floare de Portocal contine cinci produse: Gel de dus nectar la 400 ml si 200 ml, ulei satinat pentru dus la 200 ml, sapun la 80 g, cub efervescent pentru baie 15 g si  lapte catifelat pentru corp la 200 ml.

 

Colectia Lavanda & Mure Plaisirs Nature

Colectia-Noua-Plaisirs-Nature-Gama-Lavanda-Mure-Yves-Rocher-beautybysunshinecom

Pentru relaxarea corpului si spiritului, Yves Rocher a ales asocierea dintre Lavanda si Mure.

Obtinut prin distilarea vaporilor de apa ai tulpinilor florilor recoltate in timpul verii, uleiul esential de Lavanda este recunoscut pentru favorizarea relaxarii. Notele sale florale, fine si pudrate, asociate cu delicatetea generoasa a Murelor, ofera o senzatie intensa de bine si de relaxare profunda.

Colectia cu Lavanda & Mure contine cinci produse: Gel de dus nectar la 400 ml si 200 ml, ulei satinat pentru dus la 200 ml, sapun la 80 g, cub efervescent pentru baie 15 g si  lapte catifelat pentru corp la 200 ml.

 

Vedeti in clipul de mai jos produsele care au intrat spre testare si voi reveni, curand pe blog sa va povestesc daca m-au cucerit.

 

Aici puteti gasi toata Colectia  Plaisirs Nature si sunt curioasa daca ati incercat ceva din aceste game?

Daca da, care sunt acele produse testate?

Va tenteaza vreo gama din aceasta noua colectie?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

You may also like

4 Comments

  1. Atunci cand s-au lansat, am incercat sa imi iau cate un produs din fiecare gama. Acum nu stiu exact daca le-am acoperit chiar pe toate pentru ca n-am trecut asa repede prin ele, insa ce am incercat pana accum mi-a placut la nebunie. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.