Beauty

Soleil Fragonard: Razele Soarelui intr-un Parfum!

Fragonard-Soleil-Nadja-Parfumerie-Beautybysunshinecom

Sunt pasionata de parfumuri de cand ma tin minte, iar colectia mea creste permanent, indiferent ca parfumurile sunt scumpe sau nu.  Am cate o mica colectie de parfumuri in trei tari, Romania, Republica Moldova si Turcia.

 

De cand am facut cunostinta cu lumea Fragonard, cititi istoria aici, m-am indragostit iremediabil de cateva parfumuri care mi-au ramas in minte si-n suflet.

De Nadia Perfumes am auzit intamplator si se afla pe str. Academiei nr. 17, sector 1, Bucuresti, de unde am si parfumul Soleil Fragonard la 100 ml.

Acest parfum mi-a atras atentia intai sticluta eleganta si rafinata cu un capac ce emite soarele, ceea ce m-a dus cu gandul ca ma reprezinta  si ar fi simbolul perfect pentru numele blogului  meu. De fiecare data cand port parfumul Soleil de la Fragonard, sunt cu adevarat remarcata!

Soleil este un parfum pentru femei, inspirat de Soare si  creat dintr-un amestec de note florale, cum ar fi iasomie, floare de portocal, iris, trandafir, wisteria, chihlimbar, lemn de santal si mosc.

A fost creat de Jean Guichard in 1997. Acest parfum este disponibil sub forma de 50 si 100 ml EDP.

PIRAMIDA OLFACTIVA:
Notele de top: Bergamota, Petit Grain, Portocala, Mandarina
Notele de mijloc: Floare de Frangipani, Floare Tiare, Iasomie
Baza:  Vanilie, Benzoina, Vetiver, Mosc
Acest parfum ascunde razele soarelui captate din sudul frantei si este un parfum care persista pe pielea mea foarte mult timp si pot sa zic ca, este cel mai persistent parfum avut vreodata!
Cand il port, sunt mereu intrebata cu ce parfum sunt data si unde il pot gasi, ceea ce imi da o stare de bine.
Fiindca ador acest parfum intens, mi-am luat si gelul de dus Soleil pentru a-mi rasfata corpul si simturile in baie, 250 ml la pretul de 58 lei.
Desi iubesc enorm acest parfum, gandul meu zboara si viseaza acum la parfumul Fragonard Caresse.
Voi ce parfum purtati ca sa fiti remarcate?
Va pup, cu drag, Sunshine!

 

2 Comments

  • Sunshine32

    Off, imi pare rau. Si eu stau prost cu bugetul si l-am investit “aiurea” in cosmetice si parfumuri. Am impresia ca nu voi gasi in Turcia ce-mi doresc de aici. Te pup!

  • Lamiita P

    Cui nu-i plac parfumurile? si eu sunt innebunita dupa parfumuri desi nu pot sa spun ca am o colectie( de vina e bugetul) Ma tenteaza aceste parfumuri, par foarte faine asa ca nu-mi ramane decat sa le trec pe lista mea speciala “cand voi fi eu mare “

Translate »