Beauty

Anastasia Beverly Hills|Beauty Express Brow Kit

Anastasia-Beverly-hills-Beauty-Expres-For-Brows-and-Eyes-beautybysunshinecom

Tocmai mi-a sosit frumusetea de Beauty Express For Brows and Eyes de la Anastasia Beverly Hills aici si neaparat vroiam sa o vedeti si voi.

Am pus-o imediat pe treaba, fiindca nu sunt deloc multumita de forma sprancenelor si am cam dat-o in bara la pensarea lor.

In 2013 mi-am luat doar setul de 5 sabloane aici de la Anastasia Soare si pretul de 79 lei mi s-a parut bun, dar ambalajul doar de carton nu mi s-a parut profi.

Tin minte ca nu ma pricepeam sa le folosesc, iar dupa forma sprancenelor pe care le aveam atunci am folosit sablonul Pettite Arch, insa mi se pare acum ca nu mi se potriveste.

Daca tot am sabloanele, de ce am mai cumparat acest kit, probabil va intrebati. Sablonele le-am pierdut, nu ma intrebati, pur si simplu nu le gasesc si gata!

Anul trecut am avut o forma acceptabila de sprancene, insa acum arata oribil si am zis ca trebuie sa fac ceva.

Am vazut acest kit pe site si mi s-a parut ca este cel mai potrivit si cel mai avantajos ca pret pentru mine, de aceea mi l-am si comandat vineri, iar azi a sosit.

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette

 

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-deschisa

Setul este intr-o mini paleta magnetica si are oglinda, instructiuni de folosire, Wax Cream (ceara)  pentru o fixare de durata a sprancenelor, doua Brow Powder Brunette care sa redea prin amestec culoarea naturala a sprancenelor, Cream Highlighter pentru a accentua arcada si a da fetei luminozitate,  Angle Brush pentru o aplicare precisa a fardului si cinci sabloane create de Anastasia, care sa se potriveasca formelor diferite de sprancene.

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-5-stensils

Slim High Arch

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-Sablon-Slim-high-Arch

Medium Arch

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-Sablon-Medium-Arch

High Arch

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-Sablon-High-Arch

Full Arch

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-Sablon-Full-Arch

Petite Arch

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-Sablon-Petite-Arch

Ingrediente:

BROW WAX | CIRE À SOURCILS NET WT. 1.2g / 0.04 Oz. INGREDIENTS: BEESWAX/CIRE D’ABEILLE/CERA ALBA. POLYISOBUTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL STEARATE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492) HIGHLIGHTER CREAM | CRÈME ILLUMINATRICE NET WT. 2 x 0.7g / 0.02 Oz. INGREDIENTS: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYDECENE, POLYETHYLENE, BEESWAX/CIRE D’ABEILLE/CERA ALBA, POLYMETHYL METHACRYLATE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, CETEARYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491) EYE BROW POWDER BLONDE | POUDRE À SOURCILS NET WT. 2 x 0.8g / 0.03 Oz. INGREDIENTS: TALC, MICA, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, PHENOXYETHANOL, CHLOROXYLENOL, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: ZINC OXIDE (CI 77947), KAOLIN (CI 77004), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499) EYE BROW POWDER BRUNETTE | POUDRE À SOURCILS NET WT. 2 x 0.8g / 0.03 Oz. INGREDIENTS: TALC, MICA, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, PHENOXYETHANOL, CHLOROXYLENOL, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: ZINC OXIDE (CI 77947), KAOLIN (CI 77004), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Asa cum v-am zis mai sus l-am pus pe treaba si mi-am ales sablonul High Arch si care mi se potriveste.

Inainte 

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-inainte-cu sablon

Dupa

Anastasia-Beverly-Hills-Beauty-Express-For-Brows-and-Eyes-Kit-Beautybysunsinecom-Brunette-dupa-cu-sablon

Inca nu mi-am pensat sprancenele, dar se vede deja diferenta spectaculara.

Trebuie sa-mi cresc pe alocuri sprancenele si voi reveni cu forma frumoasa de la sablon.

Sunt forte incantata de acest Kit, iar daca aveti sprancene fara forma eu va recomand, cu mare drag kit-ul acesta.

Voi ce produse folositi de la Anastasia Soare?

Folositi sabloane pentru sprancene?

Va pup, cu drag, Sunshine!

10 Comments

  • Sunshine32

    Nu ma incumet acum cu tatuarea lor, dar nu este exclus pe viitor. Aceste sabloane sunt minunate cine are un pic de sprancene, ca sa se aiba de unde lucra si pensa. Te pup!

  • Lamiita P

    Eu mi-as tatua sprancenele fara doar si poate. Din toata saracia, probabil la un moment dat voi recurge la aceasta metoda. La saloane nu imi permit sa merg iar eu ma pensez foarte greu din cauza ochelarilor. Iar sprancele mele, oricum sunt cam rare si as scapa de o grija daca le-as tatua. Pana atunci folosim ce putem iar acest kit este minunat.

  • Sunshine32

    Nu sunt asa de universale,se vede diferenta cand le ai in mana si ai forme diferite de sprancene. O sa revin cu un review complet peste o perioada sa-mi fac forma corecta de sprancene. Pup!

  • Sunshine32

    Golurile alea sunt din cauza ca am hipotiroidie si pensat aiurea, clar. Daca gasesc solutia pentru a le creste, te voi anunta, cu drag!
    Inca nu ma avant sa-mi tatuez sprancenele,desi ma duce gandul.

  • Andreea

    E super! Asa frumos si natural 😀 Sa le folosesti cu placere si sper sa iti creasca repede sprancenele. Eu ma chinui de ani de zile sa le cresc si nu am gasit nici o metoda. Am incercat tot felul de uleiuri, cred ca se fac doi ani de cand n-am mai fost la salon sa ma pensez si nimic. Cred ca pana la urma o sa imi fac curaj sa le tatuez :))

Translate »