Beauty,  Health

Summer Glow Bronzul Irezistibil de la Nivea Sun

Nivea-Sun-Summer-Glow-Beautybysunshinecom

Vara aceasta parca se lasa tot mai mult asteptata, nu-i asa?

Stim ca iti doresti ca acel soare arzator, care te indeamna la plaja si relaxare, sa-si faca simtita prezenta, tot mai mult.

Si mai stim ca tu vei fi atractia acestui sezon estival cu produsele de protectie solara din gama NIVEA SUN

Protect & Bronze ce acceleaza procesul de bronzare prin stimularea productiei de melanina, pentru un bronz irezistibil de frumos si un glow demn de invidiat.

Mai mult, te bucuri de protectie sporita si de acelasi miros unic, inconfundabil Nivea Sun, in timp ce pielea ta capata bronzul irezistibil dorit!

 

Bronz? Da, pentru toata lumea!

Insa chiar daca esti nerabdatoare sa obtii cat mai repede bronzul auriu, nu uita de sanatatea pielii tale si asigura-te ca si cei dragi tie vor fi bine.

 

 Descopera produsele NIVEA SUN Protect & Bronze pentru un bronz irezistibil si alege-ti preferatul!

Daca iti doresti un produs eficient dar cu o formula matasoasa si delicata care sa iti lase o senzatie lejera pe piele si sa se absoarba rapid, alege uleiul de protectie solara NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (disponibil si in varianta cu SPF 20) a carui formula transparenta ofera pielii un glow demn de admirat.

Daca iti doresti o aplicare mai usoara si extrem de rapida, adauga in geanta de plaja spray-ul din aceeasi gama. Nu-ti fa griji daca vrei sa te bucuri de o baie in mare, uleiul si spray-ul sunt rezistente la apa. Cu toate acestea, pentru a spori protectia si eficienta acestora, iti recomandam sa le aplici in mod repetat, filtrele eficiente UVA/UVB ce te vor proteja de soarele arzator si iti va proteja pielea in profunzime.

Datorita extractului natural din plante (radacina de licorice sau lemn dulce in medicina chinezeasca), care stimuleaza productia de melanina proprie pielii, te vei bucura de un bronz natural, irezistibil si de lunga durata. Foloseste-le in mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural.

100% bronz natural, 0% autobronzant.

Daca rutina ta de ingrijire si protectie este mai clasica, opteaza pentru lotiunea rezistenta la apa NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (disponibile si  SPF 20 si SPF 30) ce asigura protectie de incredere si acelasi bronz irezistibil. Cu acelasi continut de radacina de licorice care maximizeaza procesul natural de bronzare prin stimularea productiei de melanina, produsul ofera un bronz natural, intens, irezistibil de frumos.

Nu uita de tenul tau! Crema pentru fata cu protectie solara si efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze FPS 50

Special destinata pielii sensibile a tenului, crema pentru fata cu protectie solara si bronzare rapida de la NIVEA Sun Protect & Bronze asigura o protectie eficienta impotriva arsurilor solare si a deteriorarii pielii pe termen lung si ofera tenului tau un aspect de bronz natural si uniform.

Foloseste-o in mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural.

100% bronz natural, 0% autobronzant.

 

Ce mai astepti?

Suna-ti prietenii, fa-ti bagajele si da startul verii cu bronzul irezistibil de la NIVEA SUN!

 

 

 

2 Comments

Translate »