Beauty

Review: Crema hranitoare anti-age de la Qi Cosmetics

Crema -hranitoare -anti-age-Qi-Cosmetics-Beautybysunshinecom-Bio-Natural-Handmade-Madeinromania

 

Bogatia naturii este intr-un borcanel de sticla opac-maro creat cu grija si dragoste  de catre Bianca Mitrea-fondatoarea brandului romanesc Qi Cosmetics.

Iubesc acest brand romanesc de cand l-am cunoscut, iar produsele pe care le-am folosit m-au incantat prin eficienta lor.

Am scris despre serumul Deluxe aici, iar azi va povestesc despre crema hranitoare  anti-age 100% naturala.

Borcanelul este din sticla opaca cu capac din plastic si cu eticheta plastifiata. Daca nimereste apa sau umezeala pe eticheta, atunci nu se sterge scrisul si este un mare plus. Are o cantitate de 60 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere, o culoare galbuie si un miros foarte placut de geranium.

 

Crema-Qi-Cosmetics-anti-age-hranitoare-bio-natural-hand-made-made-in-romania-beautybysunshinecom

Aceasta crema minunata a fost in favoritele lunii martie aici.

Crema este destinata tenului uscat, deshidratat. sensibil si al tenului matur. Desi nu am o varsta prea inaintata, totusi am inceput sa ma gandesc la viitor si vreau sa incetinesc imbatranirea  tenului, de aceea folosesc astfel de creme si cred ca este in mainile mele acest proces, pe cat posibil. Dupa ce am verificat si testat mai multe produse de la acest brand mi-am ales si crema aceasta care se gaseste aici sau aici la pretul de 120 lei pentru 60 ml deprodus.

Are o consistenta mai uleioasa si am nevoie de foarte putin produs pentru toata fata si gat, deci este foarte, foarte spornica si isi merita pe deplin acei 120 lei.

O aplic de obicei seara dupa ce mi-am curatat in prealabil tenul si aplicand-o imi fac si un usor masaj al fetei pentru stimularea colagenului. Se absoarbe repede, daca se aplica putin produs si dupa aceea tenul arata hidratat, luminos si dimineata pregatit  pentru o zi minunata!

Fiind o crema hranitoare o folosesc de 3 ori pe saptamana, seara si se vad diferente.

Ingrediente cheie:

  • Unt de shea – extrem de bogat în fitosteroli, polifenoli si acizi grasi esentiali, protejeaza pielea, este nutritiv si emolient.
  • Ulei de rosa mosqueta – un adevarat elixir pentru piele, este regenerator, radiant, previne imbatranirea prematura. Este renumit pentru atenuarea ridurilor, a cicatricilor si vergeturilor. Amelioreaza eczemele. Reda luminozitatea si tineretea pielii.
  • Ulei de smochin – un ulei exotic antiage, refermizant, regenerant, recomandat in special pentru ingrijirea tenului matur, a pielii lipsite de elasticitate, uscate sau deshidratate, cu efecte pozitive impotriva imbatranirii cutanate.
  • Ulei de jojoba – are o afinitate remarcabilă cu pielea si parul, fiind similar cu sebumul uman si se absoarbe rapid.
  • Extract de morcov – antioxidant si antiinflamator.
  • Ulei esential de geranium – proprietati tonifiante, este astringent, unifiant si radiant.
  • Ulei esential din lemn de trandafir – reda viata tenului care-si recastiga elasticitatea si supletea.

Vreau sa precizez ca, aceasta crema nu este comedogenica si miroase demential, insa nu contine parfum (aroma este de la uleiul esential de geranium) iar ingredientele sunt tare  misto.

Cu siguranta trebuie sa incercati aceasta crema.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

2 Comments

  • Sunshine32

    <3 Multumesc mult, Neta! Iti recomand in sezonul acest Serumul de la Qi Cosmetics care iti va placea la nebunie, te pup!

  • Neta

    Iti multumesc pt aceasta postare care mie personal imi e de mare folos.Avand 48 de ani tenul meu are nevoie fix de o crema de genul asta,in special iarna cand tenul mi se cam usuca si ma enerveaza.Vara am nevoie de alt tip de crema fiindca din cauza caldurii incep sa produc sebum si e alta treaba.Nici nu stiam de brandul asta si mai ales ca e romanesc.O sa incerc crema asta dar la toamna-iarna cand se va lasa frigul.Multumesc inca o data Raza mea de Soare :*

Translate »