Beauty

Favoritele Cosmetice ale lunii Iunie

Favoritele-cosmetice-lunii-iunie-beutybysunshinecom

In luna iunie am avut mai multe favorite cosmetice de ingrijire decat cele de machiaj.

Nu mi-a lipsit din geanta crema de la Kiss my Face de aici ce contine antioxidanti si are SPF 30.  Pentru mare si plaja mi-am ales din farmacie din Turcia 2 creme de la SebaMed Sun Care cu SPF 50+ care mi-au placut foarte mult si voi reveni cu review foarte curand.

In vacanta mi-am luat flaconul de 50 ml de Spuma de Apa Micelara pentru piele sensibila de La Roche Posay si mi-a placut enorm. Mi-a curatat tot machiajul impecabil, chiar si cel al ochilor.

Am folosit samponul Absolut Repair Lipidium  de la L`Oreal Professionnel din Kitul Marie Claire  vedeti aici si mi-a provocat matreata si am scapat de matreata datorita samponului pentru scalp sensibil de la Head & Shoulders cu Aloe Vera. Aveam scalpul plin de matreata cu coji si nicidecum nu puteam scapa de matreata. Am folosit mai multe sampoane antimatreata, insa cel mai bun sampon in privinta acestei probleme a fost si este de la Head & Shoulders.

De data aceasta descurcarea parului a fost floare la ureche datorita spray-ului Mane ‘n Tail, Detangler care se gaseste aici.

Samponul Schauma cu catina mi-a curatat foarte bine pletele de sarea de mare si mi-a lasat parul moale si stralucitor.

Cel mai fain gel de dus racoritor cu miere de Manuka, Tea Tree si parfum de Lamaie de aici de la Nature`s Response.

Toata vara folosesc din abundenta apa de trandafiri Rosa Damascena 100% naturala pentru ten si corp iar in luna iunie am folosit de la Brandul Turcesc Rosense.

Favoritele-cosmetice-lunii-iunie-beutybysunshinecom-2

Aroma de cocos din gelul de dus de la Yves Rocher o ador iar gelul de dus creaza un rasfat pentru corp. Curata foarte bine corpul, il parfumeaza si nu-l usuca. Toata gama o puteti vedea aici iar gelul de dus aici.

Am fost inconstienta si am uitat sa-mi aplic crema de protectie solara si am mers doar 200 m pana la plaja si apoi mi-am aplicat crema, dar a fost deja prea tarziu si mi-au ars umerii si spatele. Mi-am aplicat Unt de Shea pe locurile cu probleme si s-a vindecat pana a doua zi asa ca, sfatul meu e sa nu uitati niciodata protectia solara chiar daca dureaza 5 minute plimbatul pe afara.

Cea mai buna protectie impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute a fost si inca este deodorantul Active Life de la Kiss my Face de aici cu miros de castravete si ceai verde.

Spray-ul Hydra de la Helen Seward pentru hidratarea instanta a parului este un must have pentru mine in aceasta vara.

Am descoperit mastile naturale pe baza de spirulina si mi-a placut enorm. Acum mi-am cumparat si capsule ce contin 100% spirulina de aici. Revin cu parerea mea dupa ce le termin.

Crema delicata pentru corp cu flori de portocal si lavanda era  o minune pentru corpul meu iar review-ul il puteti citi aici.

Tweezerman o penseta mica dar foarte buna. Cea mai buna penseta din toata colectia mea si puteti sa ma credeti pe cuvant, ca am destule. O recomand.

Fondul de ten Cushion de la Physician’s Formula este mereu in geanta pentru urgente fiindca contine SPF 50 si este usor de aplicat pe ten oriunde ma aflu. Se gaseste aici la pretul de 67 lei.

Si ultimul produs preferat din luna iunie este rujul Infaillible Long Lasting Lipstick de  la L`oreal Paris in nuanta 121 Flawless Fuschia. Se mentine pe buze ore bune chiar daca am avut contact cu apa de mare.

 

Voi ce favorite ati avut luna trecuta?

Va pup, cu drag, Sunshine!

4 Comments

Translate »