Beauty

Produsele Cosmetice Terminate Recent (Iulie 2016)

Am adunat ceva produse pe care le-am terminat si trebuie sa arunc ambalajele si dupa ce am facut poza si am pus-o pe instagram mi-am dat seama ca mai am inca cateva produse pe care le-am terminat. Voi reveni cu un alt articol cu produsele terminate.

Se afla in poza si produse care nu mi-au placut si nu pot sa le mai folosesc, de aceea vor merge direct la cosul cu gunoi, iar despre ele veti citi mai jos.

Produsele -Cosmetice -Terminate Recent -Iulie- 2016-beautybysunshinecom

Anul trecut cand eram in vacanta in Turcia si mi s-a terminat gelul de dus si samponul,  am cumparat de la ei un sampon cu o cantitate uriasa de 650 ml de la Schwarzkopf Gliss cu Keratina pentru parul tern si uscat de care eram incantata de cel cumparat din Romania, insa din pacate, samponul acesta cumparat din Turcia nu mi-a placut.

In primul rand nu l-am consumat niciun sfert din el si l-am lasat la socrii mei si cand am revenit in Turcia ramasese o luna pana la expirare. Imi ingrasa destul de repede parul dupa ce-l spalam cu el si am renuntat sa-l mai folosesc. Aveam impresia ca nu se clateste bine de pe par si mi-l incarca ingrozitor.

Samponul tot in aceasta varianta cumparat in Romania era total altfel, si-l adoram.

Gelul de dus Duru Gourmet cu sorbet de lamaie tot cumparat anul trecut a expirat si nu-mi pare rau. Nu m-a incantat aroma de niciun fel.

Giovanni, 2chic, Ultra-Sleek Hair & Body Super Potion, Brazilian Keratin & Argan Oil de aici este un ulei destinat parului, tenului si a corpului. Are pompita si contine 53 ml de ulei. Uleiul in sine este fain si eu l-am folosit din ianuarie (comanda o vedeti aici) pana acum nu de mult. Mirosul este foarte dulce si pentru mine era deranjant de aceea nu aveam rabdare sa-l termin. Am rasuflat usurata ca l-am terminat si am turnat in acest flacon ulei de seminte de susan negru (Nigella Sativa) care este foarte eficient pentru hidratarea parului.

 

In Beauty Kit-ul aniversar de la Marie Claire aici  se aflau 4 produse pe care le-am inclus in empties de data aceasta.

  • La Roche-Posay -Spuma de apa Micelara de curatare pentru tenul normal/mixt si sensibil, 50 ml. Mi-a placut foarte mult si se afla in favoritele lunii iunie aici.
  • Matrix Volume Booster 30 ml. L-am folosit de 3-4 ori si am renuntat. Imi provoaca mancarimi ale scalpului ingrozitoare si nu suport asa ceva si mai bine ma lipsesc de produs, desi tipul acesta de flacon imi place enorm cu rotire si pompita.
  • Samponul Absolut Repair Lipidium 100 ml de la L`Oreal Professionnel din pacate nu mi se potriveste si-mi provoaca o matreata insuportabila cu coji extrem de mari pe scalp. Imi pare rau de sampon, dar imi place mult cum miroase si spala bine parul. Cu toate acestea pleaca la cosul cu gunoi samponul, iar recipientul il voi refolosi.
  • Mini Parfumul  de 7,5 ml Black Opium Yves Saint Laurent l-am terminat, desi nu este pe placul meu aroma.

 

Gelul de dus cu trandafiri de la Yves Rocher este cel mai iubit dintre toate gelurile  de dus incercate de mine. Haul-ul il vedeti aici, iar aici se gaseste la super pret.

Am auzit pareri bune despre uleiul de curatare pentru ten de la Balea si am fost tentata sa-l cumpar. Nu m-a costat mai mult de 12 lei, insa nu-mi place deloc. Am tot oferit mai multe sanse dar nu-mi place si gata. Ca sa nu-l arunc am inceput sa-mi spal pensulele de machiaj si nu e rau in acest sens. Mi-a ramas putin produs si l-am inclus in empties.

Din gama Gerovital Plant de la Farmec (toata gama aici) am incercat samponul si a fost ok (aveam prea multe sampoane la baie si l-am oferit unei prietene) iar balsamul l-am lasat la baie. Nu am observat cine stie ce sa faca parului meu. Miroase bine si ajuta putin la descurcarea parului.

Astor Skin Match Protect Foundation review aici si se afla in favoritele lunii noiembrie 2015 aici si favoritele lunii decembrie 2015 aici.

Revlon Colorstay Combination/Oily skin in nuanta 150 Buff fara pompita de aici se afla in favoritele lunii octombrie 2015 aici.  Mi-a placut foarte mult fondul de ten, dar am vazut ca s-a schimbat consistenta din flacon si nu pot sa-l  iau din sticla.

Mini crema de noapte de la Andalou Naturals cu Resveratrol Q10 de aici  am terminat si al doilea tub, iar a doua crema am primit-o cadou luna trecuta de la cumnata mea. Super eficienta si am folosit-o pentru zona ochilor.

In 2013 am descoperit crema de curatare a tenului de la Alverde si la orice necesitate o recumpar. Este eficienta pentru ten  acneic si la pret accesibil.

 

Am terminat si al doilea scrub pentru tenul de varsta 30 + cu unt de trandafiri de la Ziaja (se citeste Jaia) si l-am primit cadou aici.

 

Mini samponul de la Desert Essence de aici nu m-a dat pe spate si nu o sa-l recumpar.

 

Nu mai stiu a cata crema cu SPF 30 de la Kiss my Face am terminat-o dar haul-ul il puteti vedea aici  si crema aici.

Crema de maini cu extract de shea L’Occitane en Provence review aici iar produsul se afla in primul Kit Marie Claire de aici.
 
Despre Brandul meu preferat Romanesc Qi Cosmetics am pomenit destul de des iar review-ul aici la Crema antiage si aici la gomaj.
Am terminat si doua pachete cu servetele umede pentru ten normal cu vitamina E si Hydra IQ de la Nivea. Au fost ok dar nu le voi recumpara. Prefer alte metode de demachiere. Servetelele umede sunt doar in cazuri de urgenta.
Am consumat sapunul de la Nubian Heritage African Black Soap de aici si haul-ul aici. A fost ok sapunul, dar mai tare mi-a placut cel cu cocos de la acelasi brand si l-am inlocuit cu cel ce contine ulei de morcov si rodie. Vedeti link-ul la haul-ul Iherb mai sus.
Am un mini recipient transparent in care pun untul de cacao si-l port in geanta in cazuri de urgenta il folosesc pentru buze, maini si corp. Miroase senzational si hidrateaza instant. Recipientul full aici.

 

 

Si am ajuns la ultimul produs consumat. Este vorba de masca pentru ten cu 100% spirulina, iar pentru poze mi-a ramas doar 1 pachetel din 10. Masca se afla in favoritele lunii trecute, vedeti aici.

 

Voi ce produse ati terminat recent?

Va pup, cu drag, Sunshine!

3 Comments

Translate »