Fashion

Noua Colectie Pre-Toamna de la Pandora

PRIETENIE PENTRU TOTDEAUNA

CU NOUA COLECTIE PRE-TOAMNA DE LA PANDORA

PANDORA Pre-Autumn Collection 2016-beautybysunshinecom 

In Colectia Pre-Toamna 2016 de la Pandora, prietenia este sugerata de inimi loiale, iubitoare care bat etern. In acest sezon, bijuteriile reflecta legatura prieteniei si onoreaza stelele calauzitoare inspirationale cu simboluri stralucitoare ale aprecierii, afectiunii si ale unicitatii ce transforma stilul propriu intr-un stil cu adevarat personal. 

INTOTDEAUNA ALATURI. Un pandantiv nu este doar un pandantiv; reprezinta un simbol extraordinar al prieteniei. Inimi din argint 925 si email roz, gravate cu Best Friends (Cele mai bune prietene) si Always There (Intotdeauna alaturi) pot fi purtate pe colier sau bratara sau impartit cu cea mai buna prietena.

TRIBUT PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA. Talismanul dublu cu inimi stralucitoare si gravura BFF (Best Friends ForeverCele mai bune prietene pentru totdeauna) este o dovada a devotamentului, pentru ca cele mai bune prietene sa imparta cele doua inimi si sa poarte astfel acelasi simbol al prieteniei. Talismanul este stilizat cu bijuterii infinit sclipitoare pentru a evidentia simbolistica prieteniei pentru totdeauna.

STIL SIMBOLIC. Codul simbolic al prieteniei este pus in valoare de zirconiul cubic roz stralucitor din talismanul Iubire & Prietenie, stilizat cu minunatele clipsuri Inima Infinita și pandantivul Prietene pentru totdeauna, din argint 925 si zirconiu cubic.

STELE STRALUCITOARE. Constelatiile prieteniei unice emana o stralucire aparte pe bratarile Pandora. Semnele Zodiacale de inspiratie vintage cu ilustratii stilizate, gravuri si un cer instelat reprezinta simbolul confidentelor indragite si al personalitatii acestora.

DESPRE PANDORA

Pandora creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preturi accesibile. Creatiile unice si atent finisate de la Pandora combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.800 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, Pandora are mai mult de 16,700 de angajati in intreaga lume, dintre care aproximativ 11,000 se afla in Gemopolis, Thailand, unde compania fabrica bijuteriile.

Pandora este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. In 2015, veniturile totale ale Pandora au insumat aproximativ 2,2 milioane de euro.

2 Comments

Translate »