Beauty

Produsele Terminate din Luna August

empties-beautybysunshinecom-cosmetice-part1

Eram in Turcia cand am terminat o groaza de produse, dar nu am mai putut sa le pastrez, sa filmez un clip si nici nu am avut timp sa le adun la un loc sa fac poze, de aceea am facut 2 poze cu produsele pe care le-am terminat si le-am aruncat.

Le iau pe rand din poza si va zic cateva cuvinte daca mi-au placut sau nu.

  1. Apa de toaleta Osmanthus a fost lansata anul trecut de Yves Rocher, iar eu am consumat doua sticlute. Ador aceasta aroma si cu siguranta o voi recumpara cat mai repede posibil.
  2. Cel mai preferat parfum tot de la Yves Rocher este Comme une Evidence  si neaparat trebuie sa mi-l recumpar. Il ador in orice sezon.
  3. Aroma de ceai verde din sticluta cu apa de toaleta mi s-a parut mai mult o aroma barbateasca, de aceea i-am dat-o sotului. Mi-a placut extrem de mult acest miros, iar pe caldurile cele mai mari din Antalya l-am folosit si eu cu succes. Il voi recumpara.
  4. Am avut si mini parfumul de 4 ml La Vie Est Belle -Lancome din kit-ul Marie Claire dar nu este pe gustul meu parfumul.
  5. De pe Iherb (cred ca stiti un magazin online urias din State) imi cumparasem 1 set de balsam de buze cu miere de albine organica, iar eu am consumat 2 din 8 din care 2 le-am dat cadou prietenelor mele.
  6. Am terminat lotiunea de corp cu SPF 50 si crema pentru ten tot cu SPF 50 de la SebaMed care mi-a placut mult si datorita lor am fost protejata de arsuri si alergii vara aceasta. Review aici.
  7. Gelul de dus cu miere de Manuka, Lamaie, Tea Tree de la Nature`s Response de pe Plantum  mi-a placut foarte mult, mai ales pe canicula, insa a fost prea lichid si l-am consumat foarte repede.
  8. Crema intens reparatoare de la Melkior mi-a placut extrem de mult si o sa am mare nevoie de ea cand se va raci afara. Despre crema aici iar review-ul aici.
  9. Crema cu SPF 30 de la Kiss my Face cumparata de pe Iherb, deja nu stiu a cata oara o ador desi nu am scris vreun review despre ea. O tot prezint la favorite iar acum am mai terminat o crema. Este perfecta ca baza de machiaj si nu uit sa o aplic de fiecare data cand ies din casa. O port singura sau sub machiaj. Are ingrediente bune si o  recomand, vedeti aici.
  10. Gelul de dus Soleil de la Fragonard l-am terminat dar tot am incercat sa prelungesc din el si l-am folosit mai rar ca sa nu-l termin repede. Mi-a placut mai ales ca am parfumul Soleil. Aici  puteti citi despre istoria Fragonard iar aici despre parfumul Soleil.
  11. Am terminat 2 geluri de dus, 2 exfoliante  si 2 balsamuri pentru corp de la Yves Rocher din gama Plaisirs Nature iar review-ul la balsamurile de corp aici.
  12. Mi-a placut enorm crema pentru ten cu Vitamina B12 de la Life Flo si o sa o recumpar neaparat de pe Iherb, fiindca este mai ieftina. Am scris despre ea aici si aiciempties-beautybysunshinecom-cosmetice-part2
  13. Tratamentul gel cu 10 % Glycolic AHA mi-a placut extrem de mult, insa nu mai apare pe Iherb. Sper sa fie lipsa temporara al acestui brand si sa apara pana la finele anului. Noroc ca mi-am facut stoc si am o crema pentru tenul normal cu 10 % AHA.
  14. Am avut suplimentele alimentare cu Ginseng Korean si nu mi-a placut deloc de la acest brand.
  15. Physician’s Formula, Mineral Wear, Cushion Foundation, Light, SPF 50 mi-a placut mult, dar cu aplicarea buretelului meu si nu cu cel din dotare. Are o cantitate cam mica de doar 14 g. Nu stiu daca voi recumpara produsul. Voi reutiliza ambalajul si voi turna fondul de ten Colorstay de la Revlon.
  16. Sapunul cu morcovi si rodie de la Nubian Heritage de pe Iherb mi-a placut mult, insa vreau sa incerc altele si in curand nu-l voi recumpara.
  17. Seward Mediter Nutritive Olea Fluid de la Helen Seward il aplicam cateva picaturi pe varfuri. Mi-a placut extrem de mult si-l voi recumpara cu prima ocazie.
  18. Spray-ul Radiant de la Helen Seward il aplicam pe toata lungimea parului pentru protectie termica cand foloseam feonul sau ondulatorul. Cel mai des l-am folosit la mare cand eram pe plaja si a facut o treaba excelenta, insa am observat ca imi cam incurca parul. Mirosul este senzational. Rutina ingrijirii parului aici.
  19. Am mai terminat o sticluta de 60 ml de ulei de Tea Tree si acum deschid inca o sticluta, iar la urmatoarea comanda de pe Iherb voi mai comanda inca 2 sticlute. Despre Tea Tree am scris aici.
  20. Crema pentru ras cu ingrediente foarte faine fara parfum de la Kiss my Face de pe Iherb mi-a placut si mie dar si sotului extrem de mult. Am acum la baie un flacon nou doar ca acum este cu aroma de rodie.
  21. Deodorantul Active Life de la Kiss my Face cumparat tot de pe Iherb m-a protejat eficient toata vara de mirosuri neplacute si transpiratie excesiva. Ceea ce nu prea mi-a placut a fost parfumul lui.
  22. Nu sunt o mare fana al mierii de albine, insa in privinta mierii de Manuka a invins curiozitatea si mi-am luat-o de aici. Am testat-o si mi-a placut foarte mult si fiind atat de pretioasa aceasta miere am mai folosit-o si pe ten ca masca. O recomand, cu drag!
  23. Mi s-a schimbat consistenta si la al doilea fond de ten ColorStay de la Revlon  si cu parere de rau  pricina a fost caldura mare din Antalya. Trebuie sa-mi recumpar fondul de ten, dar de data aceasta o sa mi-l iau  pe cel cu pompita.
  24. Ultimul produs este o pasta de dinti cumparata de pe Iherb cu scortisoara. Imi placea senzatia pe care mi-o lasa si-mi curata foarte bine dintii. Pasta de dinti o puteti vedea aici.

Voi ce produse ati terminat in ultima perioada?

Va pup, cu drag, Sunshine!

8 Comments

Translate »