Fashion

Be a Fashionista with the clothes from Dressfo

Dressfo-haine-beautybysunshinecom-fashion2

Au mai ramas doar 3 zile pana intram oficial in sezonul urmator si sa fiu sincera mi-a cam fost dor de racoare dar mai ales sa port gecile mele preferate din piele.

Sunt obsedata de imprimeurile florale, de aceea m-am bucurat enorm sa vad fuste si sacouri cu flori  de pe site-ul nou descoperit Dressfo.

Am facut o mica selectie de fuste, geci, pantaloni si bluze care mi-ar placea sa le port in sezonul care vine si desigur la primavara, unele din ele.

dressfo-fashion3-beautybysunshinecom

Ce inseamna moda pentru mine ? Inseamna sa-mi fie comod ceea ce port dar in primul rand, sa ma avantajeze dupa silueta mea , sa fie spectacular cu putina culoare in unele momente, dar nu ridicol si sa ma simt de milioane, desi sa platesc putin pe piesele respective.

Daca ai putin gust de a te imbraca si  putina inspiratie, poti arata de milioane!

Mi-a placut acest site, fiindca are livrare gratuita catre Romania, se poate plati prin PayPal si in cazul unor probleme cu livrarea sau pierderea coletelor se poate face refund la bani. Au reduceri mari acum de 60 %-70 %  vedeti aici , iar daca va inscrieti aici primiti reducere de 15 %, 10 puncte si un cadou.

dressfo-free-gift-beautybysunshinecom

 

Daca va doriti rochii frumoase, colorate si la pret bun atunci puteti sa aplicati codul: Dress15 cand  comandati o rochie sau mai multe.

DRESSFO-DRESESS-BEAUTYBYSUNSHINECOM

 

Daca, inca sunteti cu gandul la vacanta si vreti sa plecat in in tarile calde, atunci descoperiti aici reducerile faine pentru costumele de baie, rochite de vara si tot ce aveti nevoie sa va simtiti comod la plaja.

hot-sales-Dressfo-beautybysunshinecom

Ce mi-a placut la acest site este ca, se poate gasi marimi si mai mari XL sau 2XL ceea ce este important pentru noi, femeile care nu ne incadram la perfectiunile din reviste, dar suntem frumoase!

Ati vizitat site-ul? Cum vi se pare?

Ce va face cu ochiul, doamnelor?!

Spor la shopping!

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

2 Comments

Translate »