Beauty,  Beauty News

Beauty News: Resist 10% Niacinamide Booster P.C.

paulas-choice-resist-booster-beautybysunshinecom

RESIST 10% NIACINAMIDE BOOSTER

SOLUTIA PENTRU PORI DILATATI SI HIPERPIGMENTARE

Paula’s Choice, brand de prestigiu la nivel international, lanseaza RESIST 10% Niacinamide Booster – primul tratament cosmetic cu 10% Niacinamide, formulat special pentru a reduce vizibil aspectul porilor dilatati si al petelor cauzate de eruptii, cat si pentru ameliorarea semnelor de imbatranire a pielii. Formula lejera, cu textura fluida poate fi adaugata serului sau cremei tale hidratante preferate pentru a potenta efectele anti-aging ale rutinei de ingrijire a tenului.Niacinamide este o forma de vitamina B3 solubila in apa, prezenta in toate celulele pielii. Acest ingredient extrem de potent regleaza productia de sebum (rezultatul fiind pori cu aspect cat mai normal), ajuta in estomparea petelor si reda fermitatea si sanatatea pielii.
Ingrediente cheie cum ar fi Licorice Root Extract si Vitamin C actioneaza ca agenti anti-iritanti, care calmeaza pielea inflamata si ca antioxidanti pentru estomparea petelor. Sodium Hyaluronate previne deshidratarea si imbunatateste elasticitatea pielii.
Acest concentrat este potrivit oricarui tip de ten si oricarei persoane care doreste sa repare semnele de imbatranire a tenului si sa obtina o piele ferma, cu aspect sanatos, neted si culoare uniforma. Textura apoasa a concentratului Resist 10% Niacinamide Boost este benefica in special pentru persoanele cu ten gras sau cu tendinte acneice.

Disponibil in varianta full size si mostra:

Resist 10% Niacinamide Booster (20 ml) » 214 lei

Despre Paula’s Choice
Brandul Paula’s Choice a fost fondat in anul 1995, de catre Paula Begoun, expert international in industria cosmetica de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidela misiunii ei de a veni in sprijinul femeilor din intreaga lume, ajutandu-le sa descopere adevarul din spatele produselor cosmetice si sa faca diferenta dintre adevar si fictiune. Impreuna cu echipa ei, Paula a analizat, in decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumuland un volum extraordinar de informatii referitoare la industria cosmetica. Marii jucatori de pe piata produselor cosmetice apeleaza la serviciile de consultanta ale Paulei. Folosindu-se de expertiza si cunostintele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la baza studii stiitifice despre ingrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de ingrijire a tenului, corpului si parului, produse de makeup si accesorii. Produsele nu contin parfum, nu sunt testate pe animale si au rezultate exceptionale, fara promisiuni false.

Translate »