Beauty

Favoritele Cosmetice ale lunii August 2016

 

Favoritele-lunii-august-2016-iherb-epilatpro-yves-rocher-missha-beautybysunshinecom

Nu-mi dau seama cat de repede a trecut vara aceasta si nu m-am prea bucurat de ea, dar noroc ca am fost la mare iar acum deja suntem in septembrie si scriu despre favoritele lunii august.

Toata luna august dar si acum sunt obsedata  de notele apei de parfum Quelques Notes d’Amour  de aici. Notele Trandafirului Damascena, Lemnului Gaiac si  extractul de tamaie ma face sa ma simt foarte speciala si senzuala!

Gelul de dus cu aroma de rodie si sapunul exfoliant cu cocos tot de la Yves Rocher mi-au placut mie si sotului de la prima utilizare. Miroase misto si lasa pielea curata si hidratata. Le recomand, cu drag!

Am revenit in Bucuresti in data de 22 august si eram disperata, fiindca nu stiu ce s-a intamplat dar mi s-a umplut fata de cosuri si arata ingrozitor. Este pentru prima data in viata mea cand am tenul  plin de cosuri mari si dureroase. Fiindca m-am agonisit cu cosuri pe ten si nu aveam niciun produs pentru tratarea lor, am comandat repejor de pe Iherb cateva produse de la Andalou Naturals (comanda o puteti vedea aici).

Cum am intrat in posesia produselor le-am si pus pe treaba. Acum tenul meu arata foarte bine si a ramas foarte putin pana se curata total tenul de cosuri si roseata.

Folosesc gelul de curatare Citrus Kombucha de aici, gelul pentru tratarea cosurilor de aici si crema cu Q10 de aici pentru hidratare si calmarea tenului, dar si pentru zona ochilor.

Serul cu Turmeric+Vitamina C este genial! Pe langa faptul ca miroase foarte fain a citrice, lasa tenul luminos si hidratat. O sa revin cu un review cat mai repede posibil pentru ca merita atentia voastra. Pana una alta il gasiti aici.

Tot in aceste comenzi faine de pe Iherb mi-am luat in ultimul moment, BB-ul de la Missha un brand Sud-Coreean in nuanta 21 light beige. Desi, initial mi se parea nuanta prea deschisa pentru tenul meu (m-am bronzat vara aceasta, un pic)  peste cateva minute se adapteaza perfect cu tenul meu si arata foarte natural, desi are o nuanta cenusie.  Are o acoperire medie spre mare si mi-a estompat perfect toate cosurile si are SPF 42 ceea ce constituie un avantaj. BB-ul il gasiti aici la pretul de 55, 38 lei pentru 50 ml. Vreau sa precizez ca nu se simte pe ten si nu are efectul de masca.

De la EpilatPro am primit cateva produse spre testare, vedeti poza de mai jos.

Sapunul din  lapte de capra il folosesc inainte de a ma epila cu pasta de zahar si lasa pielea foarte curata si pregatita pentru epilat, iar pasta de zahar Strong este foarte faina. Nu am crezut niciodata ca, nu voi suferi de durere cumplita daca voi folosi pasta de zahar. Sunt foarte incantata de rezultate, usurinta de epilat acasa, fara durere si se curata repede cu apa calda sau rece.

Voi reveni curand cu un review la pasta de zahar si celelalte produse.

 

Voi ce produse preferate ati avut luna trecuta?

va pup, cu drag, sunshine!

 

Translate »