Beauty News

Noutatile de sezon de la The Body Shop

Descoperiti super-eroii tenului curat de la The Body Shop 

Nimic nu-ti scade increderea in tine si te face sa nu poti privi pe cineva in ochi decat un cos gigant. Si asa cum stim batalia impotriva cosurilor nu se incheie intotdeauna odata cu adolescenta. Pentru unii este o lupta care poate aparea din senin si in viata de adult – chiar atunci cand credeai ca ai lasat cosurile in urma.

Ai nevoie de o gasca de supereroi pe baza de ulei 100% organic din arbore de ceai de partea ta pentru a incepe lupta impotriva cosurilor imediat. Calatoria catre o viata fara cosuri incepe cu cateva cercetari serioase despre cum actioneaza dusmanul si un plan de bataie pentru a intra in dedesubturile cosurilor. E timpul sa devii ‘skin smart.’
Cunoasterea este puterea si intelegand ce cauzeaza cosurile, dusmanul poate fi eficient tintit. Fie ca tenul tau are nevoie de calmare localizata sau de un sistem de aparare pe termen lung, am creat gasca de supereroi pentru un ten curat… Este vorba despre Tea Tree Anti-Imperfection DailySolution , Tea Tree 3-in 1.Wash.Scrub.Mask si de iconic-ul Tea Tree Oil!

The Daily Skin Avenger

 

Noul Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution 50ml – 74 leiNoul Anti-Imperfection Daily Solution are infuzata exact cantitatea corecta de ulei din arbore de ceai pentru o aplicare pe toata fata, pentru a lupta impotriva cosurilor. Rezultatul? Un serum cu textura non-grasa, ce se absoarbe rapid, intr-o doza eficienta.

The Blemish Targeter

Tea Tree Oil 10 ml-32 lei

Produsul iconic Tea Tree oil este supereroul original si are cea mai mare concentratie de ulei esential din arbore de ceai. Se aplica direct pe cosuri ca tratament local.

The Kickass Cleanser

 3-in-1 Wash Scrub Mask 125ml – 59 lei

Un demachiant multi-functional cu argila de caolin, minerale vulcanice si ulei din arbore de ceai obtinut prin programul Community Trade ce tinteste aspectul porilor dilatati, punctele negre si luciul tenului. Perfect pentru tenul predispus la cosuri. Foloseste triplul demachiant ca:

  1. Lotiune zilnica pentru spalat fata pentru purificare

  2. Exfoliant ce reda aspectul curat tenului, reduce porii si netezeste suprafata tenului

  3. Masca ce curata intens si da tenului un aspect matifiat.

100% organic tea tree “este unul din cele mai bune uleiuri esentiale din lume. Puternic antibacterian, uleiul din arbore de ceai de la The Body Shop este concetrat cu ulei esential, pur, organic aprovizionat sustenabil de la poalele muntelui Kenya, pentru a purifica tenul si a-i da un aspect curat.”

Jennifer Hirsch, Beauty Botanist The Body Shop

Sfaturile Vandei Serrador

Frunte

“Toxinele din corp, precum alcoolul, stresul si fumatul, cauzeaza explozii in aceasta zona. Recomand folosirea produsului 3-in-1 Wash.Scrub. Mask pentru a purifica tenul de impuritati si pori infundati. Serumul Anti-Imperfection Daily Solution este un must have in arsenalul tau pentru un ten mai curat, cu un aspect mai sanatos si ajuta la prevenirea si reducerea imperfectiunilor.”

Barbie & linia maxilarului

“Cosurile care apar in aceasta zona sunt hormonale si sunt cauzate de mancarea procesata si zahar. Anti-Imperfection Daily Solution este minunat masat pe linia maxilarului, in timp ce cosurile pot fi atacate direct cu Tea Tree Oil sau Targeted Gel.”

Nas

“Practicarea unui sport si zilele aglomerate pot duce la un exces de grasime pe nas, ceea ce poate cauza dilatarea porilor si aparitia punctelor albe. Curata tenul si micsoreaza aspectul porilor cu ajutorul 3-in-1 Wash. Scrub.Mask dupa ce faci sport. Folosind Anti-Imperfection Daily Solution pe toata fata in fiecare zi, vei mentine tenul matifiat si fara luciu, de asemenea aplica pe nas Tea Tree Pore Minimiser pentru a reduce aspectul porilor mariti.”

Obraji

“Aici cosurile sunt cauzate de infectii si bacterii. Pentru a obtine un ten curat este important sa indepartezi tot stratul acumulat de mizerie si machiaj folosind o lotiune de curatare zilnica precum Tea Tree Skin Clearing Facial Wash. Aplica Tea Tree Oil direct pe zonele afectate cu o discheta de bumbac pentru a evita transferarea bacteriilor pe alte zone ale fetei.”

 

 Acoperirea dorita  cu noul

FRESH NUDE CUSHION FOUNDATION SPF 25 PA++

No time for messing

Formula 100% vegana imbogatita cu aloe vera  100% organica prin programul Community Trade.

Vietile noastre sunt din ce in ce mai frenetice. Avem nevoie de o abordare ‘no mess, no fuss’ a frumusetii. Noul fond de ten cu pernuta imbibata cu fond de ten lichid este atat de usor de aplicat – vei castiga cateva minute in plus in graba diminetii. Iar atunci cand te loveste caldura, aplica fondul de ten pentru a-ti scadea temperatura tenului cu 1 grad.
Formula ofera protectie cu FPS 25 PA++ si 24 ore de hidratare. Se aplica in straturi si este practic incat si barbatii se simt confortabil folosindu-l. Unora dintre cupluri chiar le place sa-l imparta…
Combinand inteligent un buretel pernuta cu micro-panza, aceast produs esential atunci cand esti in miscare iti ofera exact cantitatea dorita de fond de ten pentru o aplicare, igienica si la indemana. Doar preseaza pernuta pentru a elibera formula si aplica cu ajutorul aplicatorului pe ten cantitatea dorita de produs.
Imbogatit cu aloe vera 100% organica obtinuta prin programul Community Trade, ulei de marula obtinut prin acelasi program si apa de trandafir englezesc, acest fond de ten lasa o senzatie de prospetime pe ten, este 100% vegan cu o textura semi-mata ce arata atat de natural ca poate fi confundat cu propria ta piele.
Asa ca acum nimic nu mai poate sta in calea unui ten ce se simte improspatat!

FRESH NUDE CUSHION FOUNDATION-125 lei.

Stiai ca…?
Imbogatita cu aloe vera 100% organica obtinuta prin programul Community Trade si apa de trandafir englezesc, formula acestui fond de ten este 100% vegana cu o textura semi-mata ce arata atat de natural ca poate fi confundat cu propria piele.
Potrivit tenului sensibil:
Testat Dermatologic

NON-COMEDOGENIC formula 100% Vegana formulata fara petrolatum si ulei mineral.

Translate »