Un nou drum, o noua speranta cu Unica Sport Romania

Voi fi invingatoare cu Unica Sport Romania 

Cand am primit invitatia de la Eliza la o ora de sport si masaj din partea Unica Sport Romania, nu am putut sa refuz.

Tocmai sosisem din Turcia fericita ca am ajuns acasa, insa cu multe kg in plus si fara energie.

Inca din Turcia imi propusesem ca atunci cand voi ajunge in Romania, sa imi caut o sala de sport potrivita pentru mine, cu ajutorul careia imi voi schimba stilul de viata si silueta.

Prima filiala Unica Sport, s-a lansat in anul 1998 in Republica Moldova (in tara mea natala 😉 ) de catre o echipa de profesionisti si partenerul fondator Galina Tomas, Doctor in stiinte medicale si nutritionist.

Reteaua Unica Sport a demonstrat o crestere continua. Astazi detine 18 sali de sport si peste 80.000 de clienti ce au obtinut rezultate impresionante in remodelarea corpului si mentinerea sanatatii fizice, iar din 1 septembrie 2016 se pot  bucura de serviciile Unica Sport si  romancele din Bucuresti.

O data ajunsa la sala Galina Tomas, Doctor in stiinte medicale si nutritionist ne-a explicat – Metoda UNICA – care imbina coerent efortul fizic dozat, alimentatia rationala si aplicarea proceselor metabolice in scopul obtinerii rezultatului dorit pentru fiecare client. Metoda Unica este o abordare sistemica, complexa si multifunctionala.

Ne-am  antrenat alaturi de antrenoarea Ana-Maria  Nedelcu, iar apoi am completat fisa care stabileste scopul mersului la sala, obiceiurile alimentare, starea sanatatii si masuratorile corpului.

Metoda Unica are mai multe componente, acestea fiind implementate in cateva etape:

  1. Fisa clientului – se stabileste scopul (slabire, cresterea masei musculare sau tonifiere), starea generala a sanatatii, obiceiurile alimentare si se fixeaza indicatorii antropometrici.
  2. Testarea Nutritionala si Fiziologica (TNF) cu elaborarea regimului alimentar personalizat – o evaluare completa a starii de sanatate din punct de vedere fizic, metabolic si nutritional cu scopul obtinerii rezultatului propus in modelarea siluetei, in functie de particularitatile corpului si starii de sanatate ale clientului.
  3. Antrenament cu efort fizic dozat dupa metoda Unica – consta in miscari imprumutate din gimnastica, aerobica, shaping, dans, yoga, pilates si streching. Antrenamentele sunt divizate in trei programe: fese + coapse, abdomen + spate, antrenamente combinate si se bazeaza pe efort fizic efectuat cu greutatea propriului corp pentru a evita traumele. Antrenamentele sunt individualizate in functie de rezultatele testarii nutritionale si fiziologice, tipul siluetei, fonul hormonal, reactia sistemului circulator la efort fizic, parametri antropometrici. Clientii pot opta si pentru antrenamente individuale cu un instructor personal.
  4. Program curativ de masaj modelator, terapeutic si profilactic – evaluam afectiunile aparatului locomotor, indicele masei corporale, gradul si forma de celulita, tipul constitutional al siluetei si stabilim cura optima de masaj pentru fiecare client in parte.
  5. Monitorizare continua si in evolutie a rezultatelor si adaptarea Programului de Transformare a Siluetei, precum si a celorlalte componente ale metodei, in dependenta de rezultatul obtinut in modelarea siluetei si mentinerea sanatatii.

Unica Sport Romania se afla langa Promenada Mall si dispune de 2 sali de antrenament, antrenor personal, dus, vestiar si 5 sali de masaj.

Mi-a placut foarte mult conceptul acestei sali de tip studio doar pentru femei.

Dupa prima ora de sport intens, dar placut in acelasi timp m-a convins cu desavarsire ca impreuna vom reusi sa scad in greutate, sa-mi tonific corpul si sa ma simt de milioane.

Nu am reusit sa ajung la masaj, testarea nutritionala si fiziologica dar, imi voi face un  program cel tarziu pentru saptamana viitoare. De asemenea, imi voi alege un abonament din cele 2 disponibile care sunt acum la promotie aici.

Incepand cu 20 septembrie la Unica Sport veti putea frecventa si la Yoga, ceea ce ma incanta si mai mult.

Cateva antrenamente le puteti vedea si pe canalul lor de youtube aici.

Ce ziceti? Ne vedem la Unica Sport Romania?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

You may also like

4 Comments

  1. You go, girl! Trebuie neaparat sa ma motivez si eu cumva :))

  2. Te felicit pentru alegerea facuta, pentru hotararea pe care o afisezi si determinare. E pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate cand inca se poate. Iti doresc sa iti tingi scopul si tinta pe care ti-ai propus-o si sa continui cu un stil de viata sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.