Beauty

Preferatele Lunii Septembrie 2016

In luna septembrie m-am machiat aproape in fiecare zi si am multe preferate de la brandurile: L`Oreal Paris, Nyx Cosmetics, Maybelline New York, Missha, Yves Rocher, EpilatPro si Andalou Naturals de pe Iherb.

  1. Pasta de zahar de la EpilatPro de aici  o ador. Cea mai faina si nedureroasa metoda de epilat.
  2. Hydra Vegetal apa micelara 2 in 1 de la Yves Rocher imi curata extrem de bine tenul si ochii fara sa lase vreo pelicula lipicioasa si nu ma ustura deloc ochii. Cu siguranta detroneaza apa micelara de la Bioderma si pe cea roz de la Garnier. Trebuie sa o incercati si voi de aici.
  3. Daca va confruntati cu tenul cu probleme si acneic va pot recomanda gelul de curatare de la Andalou Naturals care ma ajuta pe mine sa-mi curat tenul de cosuri. Lasa tenul, curat, catifelat si nu-l usuca. Produsul il gasiti de pe Iherb aici.
  4. Ador BB Cream-ul de la Missha cumparat tot de pe Iherb de aici. Are acoperire medie spre mare si arata super pe ten. Cel mai bun BB Cream avut vreodata. Il recomand sa-l incercati.
  5. La Palette Nude Rose de la L`Oreal Paris o folosesc aproape zilnic pentru machiajele de zi dar cat si pentru cele de seara. Swatch-uri aici.
  6. Tot de la L`Oreal Paris m-am indragostit enorm de paleta Color Riche La Palette in nuantele Red. 6 nuante de rosu pentru orice ocazie. Rujurile sunt foarte pigmentate si foarte rezistente, de aceea sunt curioasa si de celelalte nuante din celelalte palete.
  7. Imi plac mult iluminatoarele, iar cand am dat de paleta Strobe of Genius de la Nyx am fost fascinata. 7 nuante de iluminator intr-un singur produs si la pret de 69 lei, ceea ce este foarte convenabil.
  8. Tot de la Nyx imi place blush-ul Mauve Me care este un blush ombre. Fain si rezistent.
  9. Luna august am fost obsedata de parfumul Quelques Notes d`Amour de la Yves Rocher iar in luna septembrie mi-a placut la nebunie apa de toaleta cu acelasi nume. Apa de parfum se gaseste aici.
  10. Cand vreau un machiaj rezistent, folosesc neaparat baza de machiaj 01 Brilliant de la Yves Rocher. La doar 18 lei de aici.
  11. Sunt obsedata de Rimelul cu efect vertiginos de alungire in nuanta Black tot de la Yves Rocher. Imi alungeste extrem de mult genele si nu mai e nevoie de aplicarea genelor false. Il ador si se gaseste aici.
  12. Cand nu aveam timp sa-mi fac coditele cu tus, am tot folosit Colossal Kajal 12 H Extra Black de la Maybelline New York. Este rezistent si nu se intinde. Un creion de ochi fain.
  13. Nu ma prea pricep sa-mi trasez linii cu eyeliner, insa cel de la Maybelline New York Master Ink Matte are o pensula foarte subtire care traseaza coditele cu precizie, se usuca repede si este de neclintit tusul toata ziua de pe pleoape.
  14. Aroma de toamna, luciu discret pe buze si hidratare toate trei intr-un singur produs de la Baby Lips Cafe Mocha. Toate cele 3 variante sunt aici.
  15. Sunt impresionata de HD Concealer in nuanta Beige de la Nyx Cosmetics. Este foarte cremos, se intinde bine, ofera acoperire mare si rezistenta. Acopera cearcanele foarte bine si nu intra in liniile fine de sub ochi si nu se strange pe parcursul zile. Il recomand.
  16. Imi plac rujurile lichide, iar nuanta 40 Berry Boost Vivid Matte Liquid de la Maybelline New York  ma  avantajeaza enorm si-mi hidrateaza buzele. Nu este deloc mat, dar nu ma deranjeaza.
  17. Nu am purtat de multa vreme rujuri nude, dar rujul Soft Matte de la Nyx Cosmetics in nuanta Stockholm ma fascineaza. Arata foarte frumos pe buze, se aplica foarte usor si nu-mi usuca buzele.
  18. Si ultimul favorit din luna septembrie este mascara Lash Sensational Luscious with oil blend de la Maybelline New York. Este o mascara ce-mi alungeste si da volum genelor de la radacina. O sa revin cu un review.

Acestea sunt favoritele lunii septembrie.

Va las si cu clipul. Sper sa va placa. 🙂

Voi ce favorite ati avut luna trecuta?

Va pup, cu drag, Sunshine!

2 Comments

Translate »