Beauty

Beauty News: Radiance Renewal Mask Paula`s Choice

RADIANCE RENEWAL MASK MASCA DE SEARA, PENTRU TEN LUMINOS SI HIDRATAT CU ARBUTIN SI NIACINAMIDE

Paula’s Choice lanseaza RADIANCE RENEWAL MASK – masca iluminanta cu arbutin si niacinamide, special formulata pentru oricine doreste un ten luminos, cu mai putine pete.

 

Radiance Renewal Mask este formulata pentru toate tipurile de ten, pentru a obtine un ten cu aspect luminos, textura si culoare mai uniforma, hidratat in profunzime. Are textura de lotiune satinata si include ingrediente ce calmeaza pielea si imbunatatesc aspectul liniilor fine si ridurilor.

Masca se aplica seara si ramane pe piele pe parcursul noptii, are o textura unica care asigura cel mai placut somn de frumusete pentru piele. Radiance Renewal Mask actioneaza pentru a imbunatati culoarea, textura si nivelul de hidratare al pielii.

 

Daca ai ten cu aspect tern si culoare neuniforma masca Radiance Renewal iti poate fi de folos. Formulata cu ingrediente calmante si hidratante, masca este benefica pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul uscat sau mixt. Poate fi folosita de mai multe ori pe saptamana pentru a obtine un ten luminos, cu aspect mai sanatos si mai tanar.

Disponibila in varianta full size si mostra:
Radiance Renewal Mask (50 ml) » 177 lei

 

Despre Paula’s Choice
Brandul Paula’s Choice a fost fondat in anul 1995, de catre Paula Begoun, expert international in industria cosmetica de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidela misunii ei de a veni in sprijinul femeilor din intreaga lume, ajutandu-le sa descopere adevarul din spatele produselor cosmetice si sa faca diferenta dintre adevar si fictiune. Impreuna cu echipa ei, Paula a analizat, in decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumuland un volum extraordinar de informatii referitoare la industria cosmetica. Marii jucatori de pe piata a produselor cosmetice apeleaza la serviciile de consultanta ale Paulei. Folosindu-se de expertiza si cunostintele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la baza studii stiintifice despre ingrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de ingrijire a tenului, corpului si parului, produse de makeup si accesorii. Produsele nu contin parfum, nu sunt testate pe animale si au rezultate exceptionale, fara promisiuni false.

Translate »