Beauty

Empties: Produse terminate octombrie 2016

Am adunat cam multe produse pe care le-am consumat pe unele, nu prea mi-au placut altele  sau pe cele pe care le vreau sa le dau, le-am adunat intr-un cos si am filmat un clip, dar le si arat aici, pe blog.

Am filmat intr-o dimineata intr-o graba mare si mi-a venit mie sa ma dau cu rujul mov de la nyx pe care nu indraznesc sa-l port pe strada. M-am asemanat cu “Dracula” asa mi se pare mie, voi ce ziceti? Sa-l mai port sau nu?
Sa revin la produsele consumate.

  1. Gel de dus Rodie Jardins Du Monde  de la Yves Rocher. Mi-a placut foarte mult aroma lui energizanta si spala corpul foarte bine fara sa usuce pielea. Voi recumpara pe acesta dar si altele din aceasta gama.
  2. Am adorat parfumul Quelques Notes d`Amour de la Yves Rocher si habar nu am cand l-am consumat. Neaparat trebuie sa-l recumpar, dar de data aceasta la 50 ml.
  3. Am adorat crema pentru corp cu flori de citrice si lavanda de la Yves Rocher. Cu prima ocazie voi pune mana din nou pe ea. Review aici.
  4. Am terminat inca un flacon de dizolvant   Couleurs Nature de la Yves Rocher. Curata foarte repede oja de pe unghii si nu le face fragile. Imi place mult formula si am sa-l recumpar. Flaconul nu prea-mi place si poate il schimba.
  5. Nivea Double Effect este cel mai bun demachiant de ochi incercat vreodata.
  6. Lumanare parfumata Apple Delight de la  Yves Rocher din editia de Craciun pe care am terminat-o cand vine iar Craciunul. :)))) Abia astept colectia noua care trebuie sa apara la Yves Rocher. Mi-a placut lumanarea initial, elimina o aroma faina, dar cu timpul s-a diminuat mirosul.
  7. Inca un bifazic de la Balea care este cel mai ieftin si l-am recumparat. Imi place, dar cel mai bun bifazic este totusi cel de la Nivea.
  8. Sapunul cu lapte de capra   de pe Epilat.ro mi-a placut mult si l-am folosit inainte de a ma epila cu pasta de Zahar tot de pe acelasi site. Nu usuca deloc pielea, dar o pregateste pentru un epilat mult mai eficient decat daca nu as fi folosit acest sapun. 
  9. Intaritorul pentru unghii 2 in 1 de la Melkior m-a cam dezamagit. Nu mi-a intarit deloc unghiile si la fiecare aplicare a ojei peste unghii mi se cojea cam intr-o ora. Am folosit ojele de le ei dar si de la alt brand si a fost acelasi rezultat. Iar cand am folosit doar intaritorul mi-a rezistat maxim o zi si tot se indeparta ca o pelicula. Nu-l recomand.
  10. Nyx Matte Lipstick Summer Breeze l-am iubit mult, dar trebuie sa ne despartim. A trecut cred valabilitatea lui, fiindca deja are un miros ciudat.
  11. Biosilk Spray Fixativ a fost ok, dar nici ca m-a dat pe spate. Un fixativ ca toate celelalte mai ieftine. Oricum incerc sa le folosesc doar la ocazii.
  12. Instantly Ageless Jeunesse pentru o singura utilizare este wow si chiar isi face efectul. Intr-un minut de la aplicare se umple ridurile si tenul arata instant mai tanar. Efectul este maxim de o zi. 
  13. Quick Dry Top Coat Golden Rose il ador dar deja s-a ingrosat in sticluta si am adaugat dizolvant dar nu l-am mai incercat. Oricum, l-am recumparat unul nou si se usuca oja intr-un minut si are un efect stralucitor ca de gel pe unghii. Il recomand.
  14. Oriflame The One Illuskin Concealer l-am folosit in 2014 cand s-a lansat si mi-a placut atunci enorm. L-am recumparat dar parca nu este ceea ce am nevoie eu. Nu acopera cearcanele si este foarte light.
  15. Oja Flormar nr.430 are o nuanta fantastica care-mi place enorm, dar problema ei este ca se  usuca foarte greu pe unghii si eu nu am timp sau rabdare sa stau cu unghiile in vant pana se usuca. Cam aceeasi problema am intalnit aproape la toate ojele Flormar.
  16. Paleta Sleek Del Mar mi-am dorit-o mult dar aparand in viata mea si alte palete am cam uitat de ea si inainte ca sa expire vreau sa o dau prietenei mele sa se bucure de ea.
  17. Uriage Isoliss niste mostre de creme primite mai de mult. Le-am folost dar parca nu m-au convins sa le vreau si full size.
  18. Helen Seward Spray Radiant. Mi-a placut mult acest spray pentru protectia termica, insa mi-a ramas foarte putin produs si am observat ca-mi incurca foarte mult parul.
  19.  L`oreal Paris Infaillible 2 step 24 H este un ruj foarte fain si rezistent. Il vreau si-n alte nuante.
  20. Andalou Naturals, Night Repair Cream cu Resveratrol Q10 mi-a placut foarte mult si am terminat o crema de 12 ml si am desfacut-o pe urmatoarea. Cred ca ii voi dedica un review, curand.
  21. Dr. Woods, English Rose Soap, Skin Lightening. Mi-am luat sapunul cu gandul sa-l folosesc pentru ten, dar m-am razgandit intre timp. Nu-l voi recumpara ca e scump.
  22. Mi-am dorit foarte mult un unt de shea si mi-am luat de pe Iherb de la Brandul Life Flo Health  Pure Shea ButterMi-a placut enorm dar nu-l voi recumpara. Este in borcan de sticla si este cam greu cand il pun in cos de pe Iherb si creste instant pretul transportului. Posibil sa-l recumpar din Romania. 
  23. Kiss My Face, Active Life Sport Deodorant. L-am terminat si pe al doilea. Mi-a placut ca a functionat bine pe mine, dar nu prea am suportat mirosul lui. 
  24. Life Flo Health, Retinol A 1%  Advanced Revitalization Cream. Mi-a ramas pe fundul borcanului foarte putina crema, dar parca nu am mai vazut efect si o arunc. Am desfacut una noua. O ador si o recomand.
  25. Real Techniques by Samantha Chapman, Core Collection. Buffing brush a iesit perii din maner si nu mai este buna. Imi placea sa aplic fondul de ten cu ea.
  26. E.L.F. Cosmetics, Complexion Brush a iesit din maner. Pot repara manerul dar parca nu prea imi place, asa ca o arunc. Am alte pensule cu care aplic pudra pe ten.
  27. Jason Natural, Nail Saver cu  Tea Tree. Mi-a placut enorm produsul in trecut si acesta este al doilea flacon, doar ca ma enerveaza ca intra greu in piele si unghii. Posibil ca a trecut si termenul de valabilitate, asa ca il arunc.

Acestea sunt produsele terminate, dar voi reveni curand cu alte empties ca am mai consumat cate ceva.

Va pup, cu drag, sunshine!

 

2 Comments

  • lamiitapetre

    Cred ca nici intr-un an nu termin atatea produse :)) exceptie facand gelurile de dus, sapunul si samponul, in afara de faptul ca m-as incurca in ele. Ma refer mai mult la produsele pentru ten.

Translate »