Ai grija de parul tau cu Nivea Repair and Targeted Care

In sezonul rece, ai grija de parul tau cu Nivea Repair and Targeted Care

Ingrijeste. Fortifica. Protejeaza

In anotimpurile reci ale anului, din cauza diferentelor de temperatura dintre exterior si interior, firul de par se deshidrateaza mai usor, isi pierde stralucirea si flexibilitatea, ajugand astfel la degradare si varfuri despicate. Pentru a mentine sanatatea parului tau, in special in sezonul rece, Nivea iti pune la dispozitie gama revolutionara destinata ingrijirii parului degradat, tern, cu varfuri despicate – Nivea Repair and Targeted Care.

Samponul si balsamul Nivea Repair and Targeted Care au fost concepute cu ajutorul tehnologiei Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce contine o combinatie unica de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate si a repara firul de par exact acolo unde este nevoie.

Atunci cand suprafata firului de par este afectata, acesta isi pierde capacitatea de protectie a stratului interior, iar parul capata un aspect tern, degradat. De aceea, rolul Kera Detect este de a proteja eficient parul, mentinandu-i supletea si stralucirea, chiar si in sezonul rece.
Tehnologia Kera Detect este o combinatie unica de trei elemente active complementare ce ajuta la repararea in profunzime a firului de par: o componenta cu rol de regenerare, pantenol si keratina lichida.

      1. Componenta regeneranta detecteaza portiunile afectate de la suprafata firului de par, reparand exact acolo unde este nevoie, ingrijind eficient parul.

  1. Pantenolul patrunde in profunzime, avand capacitatea de a hidrata parul si a-i conferi rezistenta din interior.

 

  1. Keratina lichida adera la suprafata firului de par, repara chiar si cele mai mici urme de degradare alcatuind un strat de protectie.

 

Astfel, samponul si balsamul Nivea Repair and Targeted Care ingrijeste, fortifica si protejeaza parul, conferindu-i sanatate, stralucire si rezistenta, in timp ce tu te bucuri fara griji de frumusetea sezonului rece!

 

Pret recomandat sampoane: 13,68 Lei, 250 ml; 18,85 Lei, 400 ml

Pret recomandat balsamuri: 13,68 Lei, 200 ml.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.