Beauty

Preferatele Lunii Octombrie 2016

favoritele-lunii-octombrie-2016-beautybysunshinecom

Luna octombrie a fost pentru mine o luna interesanta cu multe noutati. Am descoperit branduri noi care au intrat rapid in favorite si azi va prezint produse de ingrijire si de make-up.

Paletele de la Nyx Cosmetics le-am folosit aproape zilnic si m-am indragostit de cateva nuante din ambele palete.

Vedeti swatch-urile in clipul de mai jos:

De la Joko (se pronunta ioko) am folosit trei produse care mi-au placut imediat. O oja nude, un ruj si o mascara pentru volum.

Brandul Joko este adus in Romania de Face Bucharest SRL, de aceeasi firma ce a adus si  Ziaja(Jaia) in Romania.

Eu am rujul de buze hidratant in nuanta Pink Surprise Nr.44 iar in colectie au 12 nuante minunate de ruj.

Se aplica extra usor acest ruj pe buze si da senzatia de catifelare si hidratare. Desi este super hidratant este foarte rezistent pe buze. Am baut apa si cafea in decurs de 7-8 ore si rujul a fost nemiscat de pe buze. Imi place extrem de mult acest ruj mai ales ca contine unt de shea, antioxidanti si filtre UV.

 

Eram in cautarea unei oje nude iar aceasta de la Joko in nuanta 107 Beach Sand este perfecta pentru mine. Pensula este plata si precisa si se aplica pe toata unghia foarte usor, ceea ce ma bucura atunci cand sunt in graba si nu-mi place sa dau peste cuticule. Imi place ca se usuca foarte repede si nu-mi pierd timpul cu statul in aer a mainilor. Oja este opaca si este de ajuns chiar si un strat pe unghii, dar daca doriti o intensitate si mai mare se pot aplica 2 straturi. Pe unghiile mele a rezistat oja 5 zile insa fara vreo baza pe unghii. Cu baza pe unghii nu rezista nici macar doua zile.

O sa-mi mai cumpar cateva nuante din cele 40 disponibile.

 

Mascara Double Lashes imi ofera un volum al genelor fara sa le incarce si fara sa le lipeasca. Formula lui nu contine parabeni.

Voi reveni cu un review complet si poze pe blog la aceste 3 produse de la Joko Make-up, doar daca-mi cereti.

 

Ador rujul Nyx  Soft Matte in nuanta Prague si am purtat-o foarte des  pe buze. Ador textura ultra fina si cum se aseaza  pe buze, iar nuanta ma avantajeaza enorm.  Am fost adesea intrebata ce ruj am purtat, ceea ce e de bine.

De la Golden Rose am 3 produse faine. Un base coat pentru intarirea unghiilor Nail Expert 01 Black Diamond Hardener, Quick Dry Top Coat si creionul-ruj mat in nuanta 19.

Dupa ce am folosit aproape zilnic intaritorul de unghii se vad diferente, iar top coat-ul este de nelipsit in casa.

Top coat-ul Golden Rose imi usuca orice oja de pe unghii intr-un minut. Creionul mat are nuanta perfecta pentru aceasta toamna si nu-mi usuca buzele.

 

Eram in cautarea unui deodorant antiperspirant eficient dar cat mai natural in acelasi timp si am descoperit deodorantul cristal Balea din piatra de alaun. M-a surprins in mod cel mai placut la  cat de eficient este in cazul meu. Ieftin si bun!

 

Parfumul cel mai purtat in luna octombrie a fost Fragonard Soleil. Review aici.

 

Eram in cautarea unui sampon hidratant si al unui balsam asa ca am descoperit un brand nou pentru mine care m-a surprins tare placut. Este vorba de brandul francez Le Petit Marseiliais cu lapte de Karite si miere. Lasa parul meu extrem de catifelat, usor de pieptanat si plin de viata.

Tot un brand francez din Carrefour, Nectar of Nature a intrat repede in favorite si anume gelul de dus energizant cu pulpa de pepene galben. Miroase demential si curata bine piele fara sa o usuce.

Voi ce produse preferate ati avut in luna octombrie?

Astept in casuta cu comentarii raspunsurile voastre, va pup!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Translate »