Beauty News

Beauty News The Body Shop

SCENT FROM THE WILD
EXPLOREAZA CINCI NOI AROME RARE & PRETIOASE
Inspirat de lumea ca sursa a frumusetii, The Body Shop are o mostenire iconica de pionierat in captivante arome cruelty-free. In urmatorul capitol din povestea sa olfactiva, The Body Shop marcheaza o noua cale cu gama sa
Elixirs of Nature.

Aceste cinci noi ape de parfum, cu adevarat diferite, sunt o interpretare autentica a unora dintre cele mai pretioase arome naturale ale planetei. Arome care fara protectie, pot sa dispara intru totul. Cu ajutorul tehnologiei
non-distructive, esenta fiecarei plante botanice iluzorii este extrasa fara a-i dauna, permitandu-i sa continue sa traiasca, la fel de salbatic cum a lasat-o natura.
Cu nume misterioase (precum Widdringtonia, Swietenia, Bowhanti, Nigritella si Kahaia) aceste unice ape de parfum sunt cu adevarat arome individuale ce te vor diferentia de oricine de pe planeta.
Esti doar la un spritz distanta de a fi transportat spre unele dintre cele mai rapitoare locuri de pe Pamant.
NOTE DIN EXPEDITIE
Pentru a crea aceasta uimitoare colectie, expertii nostri au escaladat cateva dintre cele mai retrase regiuni alei planetei pentru a-ti aduce parfumul naturii neimblanzite.
Pentru Widdringtonia, ne-am indragostit de parfumul aromaticului arbore de cedru. Descoperita in vertiginosii si greu de atins Munti Cederberg, la 300km nord de Cape Town, aceasta specie rara este una dintre cele pe care le ajutam sa nu se stinga.
O aroma lemnoasa cu lemn de cedru Clanwilliam la baza si note de salbie si vetiver.
Parfumul te poarta instant in gama muntoasa Cederberg din Africa de sud: imagineaza-ti o gura de aer proaspat prin padurea de cedru pe varfurile muntoase acoperite cu zapada.
Unic si iesit din tipare pentru femeia indrazneata.
Pentru Nigritella, am fost inspirati de orhideea rosie si de o la fel de rara floare gasita in Alpii de est, o zona retrasa si neregulata faimoasa pentru raul turbulent din zapada inghetata ce se transforma in cascada la inceputul primaverii si bine cunoscutul ‘Pod al Diavolului’. Intens protejata orhidee infloreste doua saptamani mai devreme decat orice alta floare alpina.
O fuziune luxuriant florala de Orhidee rosie vanilata, imbogatita cu tuberoza si vanilie pentru o senzualitate arzatoare. Nu-ti poti imagina ce imbatator si voluptos este acest parfum. Te poarta instant in Alpi acolo
unde planta infloreste. Profunzimea exhalarilor puternic florale, nectarul
si polenul fac din acest parfum unul opulent oriental ce seduce cu fiecare respiratie.
Pentru a crea Bowhanti, am vrut sa evocam parfumul lemnos condimentat. Gasit in atmosfera fierbinte, umeda, tropicala a inaccesibilei paduri tropicale a Guyanei Franceze, este un parfum pretios pe care putini l-au intalnit.
O aroma lemnos condimentata, Bowhanti din arborele Wacapou se combina cu un amestec de patchouli si tamaie creand un parfum misterios si seducator. Un parfum modern, pentru tot corpul ce te invaluie cu aromele sale si te transporta instant in padurea tropicala din Guyana Franceza.
Florile Kahaia elibereaza parfumul lor floral alb noaptea, asa ca ne-au servit drept inspiratie in crearea acestui parfum. Un parfum captivant si efemer in acelasi timp distilat in primele ore ale diminetii, chiar inainte de rasaritul soarelui.
Un buchet alb floral cu floarea Kahaia ca star, combinata cu un ispititor buchet de iasomie sambac si Benzoin cremos. Acesta este mirosul florilor ce infloresc noaptea asteptand rasaritul soarelui. O insula tropicala pustie noaptea – totul licare caldura si liniste. Doar in timpul orelor nocturne tufa de Kahaia emana parfumul sau narcotic si
luminos alb floral.
Am cautat in Bangalore, India de sud pentru a capta parfumul fresh floral al florii Switenia, cunoscuta si sub numele de floare de mahon. Majoritatea cunosc mahonul pentru lemnul sau rar si nu pentru parfumul sau. Dar la 115 picioare (feet) deasupra solului pot fi gasite florile sale parfumate, o adevarata comoara olfactiva.
Parfumul subtil floral al florii de mahon combinat cu floare de portocala si infuzie de frunza de portocal se completeaza perfect pentru o prospetime delicata. Inspirata de coloniile florale aceasta aroma este citrica si efervescenta cu un subton de flori delicate.

 “Blend It ” Your Way cu noile farduri Down to earth eyeshadow Quads si Down To earth Palette.

Cu 8 nuante intens pigmentate, aceasta paleta iti ofera look-uri fara sfarsit.
Pret -99 lei.
Fetele indraznete stiu cum sa fie autentice. Credem ca machiajul trebuie sa-ti exprime individualitatea – nu sa ti-o suprime, acesta este motivul pentru care am creat noile Down to earth eyeshadow Quads si Down To earth Palette.

Inspirata de bogatele culori naturale ale Pamantului si imbogatita cu ulei de marula, babassu si susan, formula sa ingrijeste prevenind strangerea in pliul pleoapei pentru un aspect de durata. Nuantele intens pigmentate sunt usor de aplicat in straturi si de combinat – asa ca poti crea un look asa cum iti place tie.

De la dramaticele smoky eyes la look natural de zi, acest spectru de nuante super purtabile poate fi aplicat umed sau uscat pentru a obtine orice look visezi.

Disponibile in 5 combinatii diferite de culori, fiecare paleta ofera un look diferit si a fost conceputa sa placa oricarei culori de ochi. 1 paleta, 3 looK-uri. Nu ai nevoie decat de o 1 paleta din noile noastre Down to earth pentru a
crea 3 lookuri unice! Fie ca vrei un look subtil, unul in forma de aluna care sa defineasca pleoapele sau un
look smoky pentru o iesire in oras- o paleta Down to earth are ceva pentru fiecare ocazie.
  • Fara Petrolatum
  • Fara ulei mineral
  • Formula 100% Vegana
  • Potrivita si ochilor sensibili

2 Comments

Translate »