Health

Drumul spre sanatate cu Anadolu!

anadolu-constanta-prof-dr-serdar-turhal-beautybysunshinecom

EVENIMENT MEDICAL EXCEPTIONAL!

Medic specialist de renume mondial vine la Constanta pe 26 noiembrie

Nazim Serdar Turhal, medic specialist in toate tipurile de patologii  oncologice de la Anadolu Medical Center din Turcia – in afiliere cu Johns Hopkins Hospital, va oferi  a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor, sambata 26 noiembrie 2016.

CV medic Nazim Serdar Turhal aici.

Gazda evenimentului, Medic Center – reprezentantul oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul in Constanta, strada Timisana nr. 34, incinta cladire BRD, etaj 4, va inregistra solicitarile pacientilor ce doresc participarea la intalnirea cu medicul si va furniza acestora toate informatiile necesare despre eveniment.


Intrevederea cu medicul va avea loc sambata, 26 noiembrie 2016 in Constanta, salon “Imperial” din incinta complexului “Colonadelor”(strada Traian nr. 53).
Persoanele interesate de o a doua opinie medicala gratuita a specialistului de la Anadolu Medical Center, trebuie sa prezinte in cadrul intalnirii documente medicale traduse in limba engleza sau turca, nu mai vechi de 6 luni.
Locurile sunt limitate! Participarea la sesiunea de evaluare gratuita din 26 NOIEMBRIE se face doar pe baza de programare la telefon 0241 543 920/0735 550 999 sau email office@mediccenter.ro.
Traducerea in limba romana va fi asigurata in cadrul evenimentului.
Va asteptam!
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Translate »